Olipahan viikonloppu

Posted on

Pitkän ja rankan viikonlopun jälkeen ei juuri jaksa kirjoittaa. Lauantaina Jekku oli ikäluokkansa toinen ERInomaisella ja pääsi jatkoon paras uros kehään, mutta tipahti sitten sieltä pois. Sunnuntaina koira oli muuttunut astetta rumemmaksi ja sai vain Erittäin Hyvän. Laitan huomenna arvostelut tarkemmin.

Jekun kasvattaja tuli meille perjantai iltana koirien kanssa ja ilta aloitettiin pihamaalta, jotta koirat saivat tutustua väljemmillä vesillä. Koko viikonloppu sujui hyvin vaikka kotona porhalsi pari ”vierasta” koiraa. Jekku ja Mehmet poika hieman katselivat ja mittailivat toisiaan ja pientä purinaa kuului, mutta ei pojat sen kummempaa saaneet aikaiseksi ja näyttelyissä kulkivat koko kolmen porukka samassa häkissäkin kylkikyljessä ilman minkäänlaisia urinoita. Helmilla ja Naomilla synkkasi, ne jopa melkein leikkivät, mutta eipä tuo ollut ihme, selvää sielujen sympatiaa! Pieni partanaama keksi kiusata Helmiäkin, siinä missä Naomiakin. Pupu rakastui syvästi Oliviaan, Jekun kasvattajaan, eikä millään liiskaan kaikki tyylillä, vaan hillityllä kunnioituksella. Pupu tuijotti ihastustaan silmät ehkä kierommassa kuin ikinä 😀

Muutamaa kuvaa enempää ei harmiksi tullut otettua ja messarissa oli niin huonovaloinen kehä, ettei tullut kuvattua juuri ollenkaan.

Memme poika pesun jälkeen.

Kekun turkki näytti pääosin hyvälle 🙂