Iso tyttö

Posted on

Neiti on taas ottanut varmaan onkun kasvuhyppäyksen. Tänään hyppäsi minua vasten ja tassut yltivät vyötärölleni (joo, olen lyhyt ihminen). Pihalla naapurin sekarotuinen Tytti koira on jo jäänyt matalammaksi (Tytti on semmoinen länsigöötanmaan pystykorvan näköinen ja mallinen). Lisäksi voimaakin on tullut. Simo oli pihalla Pupun kanssa ja Pupu nappasi kiinni Simon rukkasesta ja alkoi vetää. Koiralla oli niin paljon voimia, että sai vetämällä kaadettua pojan. Koiran liikkeistä huomaa myös että iso koira on tulossa. Anopin lautalattialla askel tömisti pikkuvillojen kipityksen sijaan. Kun antaa tassua on se kunnon mäjähdys, kun pikkuvillat antoivat silleen hennosti. Hypyt vasten tulevat myös voimalla.

Sisäsiisteys on jäänyt jotenkin junnaamaan paikalleen. Puolet asioista tekee varmaan pihalle. Mutta aina kun alan tekemään jotain, enkä ehdi vahtimaan, niin neiti on lirauttanut johonkin nurkkaan :oD. Sisälle tehdyistä puolet osuu paperille. Lenkillä ei suostu pissimään vaan tulee kipin kapin omalle pihalle pissalle…

Tänään tarkastin taas alapäätä ja suosittelen sitä muillekkin narttuvillojen omistajille. Karvat oli taas kasvaneet ja sitä on vaikea huomata, jollei kunnolla levitä sitä. Sieltä sitten löyty pissasta liiskautuneita karvoja sisältä, jotka jo haiskahti. Napsin ne poikki ja pesin alapään. Wilmalla kun pääsi tulehdus äityi aikanaan, se hoidettiin canofitellä (kuten varmaan kaikki koirien vaivat…). Mutta alapäätä täytyy todella kunnolla katsoa ja Jani sai pitää kiinni karvojen leikkaamisen ajan, jotta kaikki sai lyhyeksi. Roosalla ja Pilvellä ei tätä vaivaa koskaan ollutkaan, heillä ei karvat kasvaneet sieltä sisältä.

Perjantai onkin hauskapäivä, sehän on Pupun pesu ja kuvauspäivä mutta myös synttäripäivä. Pentue kun täyttää 3kk samana päivänä, kun ovat 13 viikkoa.