Ahneella on…

Posted on

Niin voisi sanoa Ilosta. Viikoloppuna Leeviltä tippui lihapulla, Ilo oli tietysti paikalla. Salamana Leevi nappasi koiraa niskasta jotta saisi lihapullan ja millä tuloksella… Ahnepossu nielaisi pullan ja kiljui kuin sikaa tapettaisi kun lihapulla jäi kai kurkkuun… No tänään Simolta tippui nakin pala ja yksi pieni koira taas nielaisi sen salamana ja kiljui kuin tapettava. Tämän seurauksena Ilo saa nyt katsella lasten ruokailuja häkistä, ettei vaan tukehdu kokonaisiin ruokapaloihin.

Koirat sai myös vanhan rautaisen nuken sänkyni sängykseen. Lähinnä se on Ilolle, mutta olen varma, että Pupu survoo itsensä siihen myös… Nukkuihan Pilvikin pikkuvillojen karvasängyssä, joihin ei oikeasti mahtunut.

Pilvi ahtautunut

Ilo oli tänään harjakoirien näyttelyharjoituksissa. Neiti seisoi taas hämmästyttävän kauniisti, niin että muutkin ihmetelivät miten 4kk ikäinen seisoo kuin patsas. En minä sitä ole sille ihmeemmin opettanut, se on jotenkin sisäsyntyistä. Kun näkyy nakin pala, koira asettuu kauniisti seisomaan ja odottamaan että saa nakin ja seisoo todella kuin patsas paikallaan. Nyt en saanut kuvia kun olin itse kameran takana, mutta pitää kotona ottaa siitä kuvia, kun seisoo vapaasti nätisti.

Kuvia tuolta harjoituksista LÖYTYY TÄSTÄ LINKISTÄ


One thought on “Ahneella on…

  1. Iloa, kuten meillä muitakin pentuja, on seisotettu päivittäin siitä saakka kun tolpillaan on pysynyt. Sillä saattaa olla tekemistä sen kanssa, että likka suurinpiirtein homman osaa;) Harjoitus tekee mestarin tässäkin asiassa:) Onnea alkavalle näyttelyuralle! Toivottavasti neiti kasvaa tarpeellisiin mittoihin!

Comments are closed.