Eka lenkki ja säikähdys

Posted on

Illalla Pupun meno oli taas niin railakasta, että päätin lähteä kävelyttämään ihan lenkin korttelin ympäri. Hihnassa kävely onnistui jo niin, ettei tullut heti äkkipysäystä, kun hihna kiristyi. Pääosan lenkistä Pupu oli irti ja seurasi hienosti lähietäisyydellä.

Illalla pelleilin lattialla Pupun kanssa, Pupu hyppi ja pussaili naamani sekä tapansa mukaan haukkaili. Yhtäkkiä hyppäsi niin että koko kuono oli suussani ja hampaat kolahti yhteen! Ja koira säikähti aivan mahdottomasti, kauheasti kiljuen juoksi sohvapyödän taakse piiloon. No toipui siitä tapansa mukaan nopeasti, mutta eipä enää hyppinyt haukkailemaan. Hetken suostuttelun jälkeen uskalsi sentään antaa pusuja. Nauroin Janille, että oppikohan se nyt kerta heitolla olemaan hyppimättä… tuskin ;oD.

Kynsienleikkuu aiheuttaa nurinaa ja kiljumista, niimpä ollaan joka päivä leikattu milli kynsistä tai ainakin leikkileikattu jos ei ole lyhenettävää. Harjaakin olisi kiva purra ja sitäkin käytetään nyt joka ilta. Lisäksi leikkasin tänään alapäänkarvoja. Pupulla on sama kuin Wilmalla aikanaan, karvoja kasvaa sieltä sisältä asti. Wilmalla ne teki emätintulehduksen, niimpä ne piti pitää tosi lyhyenä. Nyt ne ei sotkeudu pissaankaan.