Isänpäivä

Posted on

Isänpäivän kiersimme isovanhempien luona koira kainalossa. Mummin ja Papan luona Pupu paineli ympäri kämppää ja vähän malttoi nukkuakkin. Mutta Mummin ja Ukin luona oli meno lähes jatkuvaa. Muutamat pikku torkut Pupu otti mutta sitten piti taas mennä leikkimään isolla Hugolla (Hugot oli Roosa vainaamme rakkaimmat lelut, Pilvellä oli aikanaan käytössä tuo iso Hugo mitä Pupu nyt käytti) ja kiertää rapsuteltavana. Kotona sitten uni maistui koko illan.

Korvissa eilen jo katselin ja haistelin, että olisiko tulehdus iskemässä. Tänään nypin korvat puhtaaksi karvoista ja puhdistin ne, katsotaan nyt äityykö ne kunnon tulehdukseen. Canofiteä onneksi löytyy kotoakin (sitä usein on korviin määrätty lääkärin toimesta).

Sisälle pissiminen ja kakkaaminen on nyt lisääntynyt (kuten oletinkin). Pupu lähtee yölläkin sängystään moikkamaan vessassa käyviä poikia. Näillä reissuilla sitten pissailee minne sattuu ja aamuisin kävelee sitten kivoihin ylläreihin. Papereilla käy kumminkin hyvin satunnaisesti, eniten tekee pihalle. Niimpä kasasimme Pupulle Pilven ison häkin. Joutuu nyt yöllä nukkumaan siinä ovi kiinni ja käytän tarvittaessa yöllä suoraan pihalle. Aikaisemmin öisin ei ollut mitään tarvetta tehdä pisuja tai kakkoja (tietty kun nukkui paikoillaan, herättyään aina se hätä iskee).