Joulua ja tuhoa

Posted on

Pupu oli kai ollut kiltti kun sai kaksi lahjaa. Pupu oli häkissä lahjojen avauksen aikaan ja SImo vei Pupulle lahjan suoraan häkkiin. Yhtäkkiä alkoi kauhea mekkala ja luulin Pupulla olevan pissahädän, mutta paketti olikin liukunut häkistä pois. Pupu saisikin sitten avata lahjansa häkin ulkopuolella. Taidokkaasti lähti lahjapaperit ja sitten myös koiran salamien foliokääreet.

Joulu

Tänään Pupu ajatteli varmaan jatkaa tuota kivaa pakettien avaamista. Pupu oli eteisessä puuhaamassa ja olin aikasemmin käynyt tarkistamassa, että söi vain omaa joululahja luutansa. Jossain vaiheessa pojat tuli tiedottamaan, että eteinen on täynnä paperia. Menin katsomaan ja Pupu oli repinyt kokonaisen talouspaperirullan silpuksi. Oli ilmeisesti varastanut sen vessasta. Saatiin sitten valkea joulu, ainakin eteiseen :oD Tämä on meillä vähän velvoittava perinne, tosin Pilvi veti voiton, se repi kokonaisen paketillisen talouspaperia eteisen täyteen…

sälää

Pupu sai ruokapaikalleen nyt Pilvellä käytössä olleen pallin. Näin ison koiran ei tarvitse koukkia ruokaa lattialla (ainakin ennen sanottiin, että se lisäisi mahalaukun kiertymän mahdollisuutta). Aikaisemmin sitä ei voinut laittaa, kun ei olisi koiralla mitta riittänyt… Ruoka on maistunut vaihtamisen jälkeen loistavasti, vielä koskaan ei ole ruoka mennyt alas tällä tahdilla. Nyt ruokaa menee kuivana 5-6dl päivässä. Tarjoan ruuan kuivana mutta juuri ennen tarjoamista laitan vähän lämmintä vettä sekaan, ihan kuivana tuntuu juuttuvan kurkkuun ja tulee vähän mahanpuruja (tms. samaa oli meillä Wilmalla, jos kuivana antoi, eli alkoi kummallisesti venyttelemään ja nieleksimään ruuan jälkeen).

palli