Kaatosade ja turkki vaihtaa väriä

Posted on

Lähdin tänään pissattamaan tyttöjä kun ei satanut. Pääsin roskakatoksen kohdalle (25m ovelta) ja yhtäkkiä alkoi sataa aivan saavista kaatamalla. Nopeasti päättelin, ettei tytöt tässä kaatosateessa pissaa ja äkki pinkaisu kotiin. Lyhyestä matkasta huolimatta olimme likomärkiä kun pääsimme kotiin… Koko piha lainehti tuon kaatosateen takia. Ilo raukka oli aivan kuin uitettu koira, sillä menee vesi heti turkista läpi. Pupun pöyhkeä tukka ei niin nopeasti päästä vettä lävitseen. Pallerot jaloissa on kätevät, ne kerää kaiken kuran itseensä ja vain ne tarvitsee suihkutta 😀

imgp2352.JPG

imgp2346.JPG

imgp2348.JPG

Illalla sitten pesin Ilon, kun oli niiin rapanen tuon juoksemisen jälkeen. Föönatessa sai huomata, että turkissa kasvaa paljon hyvin vaaleita karvoja (valkoinen/vaalean harmaa). Niitä on paljon ympäri turkkia, mutta selästä ne lähinnä huomaa. Harjakoirathan voi vaihtaa väriä koko ikänsä, joten saa nyt nähdä muuttuuko Ilon väri vai onko nuo vain yksittäisiä.

Ilmoitin molemmat tytöt 13.7.2008 olevaan Rantasalmen näyttelyyn ja laitoin tummenetulla näyttelyosioon, niitä näyttelyitä, joihin olen ainakin nyt suunnitellut meneväni, ainakin toisen kanssa.

imgp2362.JPG

imgp2382.JPG