Kuvaamisen vaikeus

Posted on

Pesin Ilon ja siitä tuli niin kaunis, että halusin kuvata sen… Mutta miten onnistuu kuvaus, kun on vain Simon kanssa kotona ja pitäisi yksin kuvata? EI oikein mitenkään 😀 . AIna kun sain Ilon nätisti ja meni vähän kauemmas kuvaamaan, niin koira oli ehtinyt hipsiä muualle. Ja sitten kamera temppus, teki epätarkkaa puolesta kuvista, ärsyttävää! Simokin tuli apumieheksi pitelemään, mutta ei se silti oikein onnistunut. Ilon turkki on kyllä nykyään tosi kirjava, ei enää ihan mustasta mee, ainakin jos tarkempaa sitä katselee.

Lopuksi on vielä kuva Pupusta, jota ärsyttää kun nurmikolle ei pääse. Nurmikko on nyt aidattu vanhalla matalalla aidalla josko se saataisiin kasvamaan, kun kukaan ei siellä kulje. No on Pupu pari kertaa mennyt aidoista läpi, kun noita ei ole tuettu, mutta pääosin pysynyt oikealla puolella.

Harjakoirafoorumissa jollain oli harjakoirilla käytössä TÄMMÖISET HUPUT ,ettei tarvitse käyttää pompuloita turkkia kuluttamassa. Ajattelin yrittää virkata molemmille tytöille tuommoiset.

ilytsu

apumies

kaunis

poop