Kuvia ja mittoja

Posted on

Nonii, nyt sain käsiteltyä kuvat. Säkäkorkeutta Pupulla on nyt noin45cm ja painoa 10,5kg. En tiedä paljonko tuo vatsatauti tuohon painoon vaikutti. Pisimmillään mittaa Pupun turkilla oli 8-10cm. Pupu kasvaa sivulta löytyy taas tämä uusi kuva kasvukuviin laitettuna.

Kaverin piti tulla auttamaan trimmauksessa, mutta ei päässytkään, kun piti hakea pentu lentokentältä 😀 Niimpä sitten saksin taas itse. Olikin hurja työ, sillä yritin nyt aikanaan netistä printtaamien ohjeiden mukaan. Enää noita ohjeita ei näytä netistä löytyvän, harmi, koska ne oli hirmu hyvät ja yksityiskohtaiset. Turkista tuli ikävän epätasainen, sillä sakseni on vanhat (tosin teroitetut) ja niissä on hirmu leveä terä. Pitäisikin seuraavaksi ostaa varmaan kunnon sakset. Lisäksi en ole käsin muotoillut varmaan 5 vuoteen. Pilven kun yleensä ajoin koneella ja vain sieltä täältä leikkelin saksilla. Kauheeta selitystä 😛 . Takajalkaan en ole tyytyväinen, mutta en oikein saanut sitä oikean näköiseksi. Ja kun tuli aikanaan Pilveä silloin tällöin käytettyä ammatti trimmarilla, jonka jälki on upeaa. No toivon etten tehnyt kauheita mokia turkin suhteen, kaveri kun jo houkutteli Pupua pentunäyttelyyn helmikuussa (vai oliko se maaliskuussa). Tiedän ettei Pupu hännän takia pärjää, mutta voisihan sitä käyttää, olisipa hyvää harjoittelua hälinään. Ja pentunäyttelyssä ei tarvita sitä melkein puolen metrin turkkia.

Toko ryhmien pitäisi alkaa huomenna, joten menemme varmaan sinne kentälle ihmettelemään…

4kk

4kkpallo


One thought on “Kuvia ja mittoja

  1. woi,onpas neiti kasvanut:)mekin ollaan Pepin kanssa helmikuussa menossa Helsingin pentunäyttelyyn(24.2)>olisi kiva jos siellä näkisi muitakin sisaruksia:)

Comments are closed.