Lahden pentunäyttely

Posted on

Synttäri ilta menikin koirapesussa eilen, sillä tänään oli Lahden pentunäyttely. Tosin kiitin taas sitä, että Jekku oli VAIN harjakoira ja homma oli valmis tunnissa. Tuomarina oli netin keskustelujen mukaan tiukka täti, joten hieman jännitin kuinkahan pojan käy. No Jekku meni kehässä tasaisaisen varmasti, ehkä liiankin varmasti, että alan jo kaipailemaan lisävirtaa 😀 No se tietää selkeästi mitä tehdä, eikä ala pöllöilemään. Jekku oli kaunein uros ja tälläkin kertaa narttu vei lopulta voiton eli Jekku oli upeasti kumminkin VSP eli vastakkaisen sukupuolen paras. Arvostelu oli todella hieno.

Tuomarina oli Elina Haapaniemi

8kk vanha powder puff. Erittäin hyväntyyppinen, hyvin esiintyvä urospentu. Oikeat mittasuhteet. Hyvä pään mitta ja hyvin kannetut korvat. Tummat silmät, oikea purenta. Kaunis kaula ja ylälinja. Hyvin kulmautunut. Hyvä runko. Erittäin hyvät sivuliikkeet. Hieman tiiviisti kannettu häntä.

PU-1  KP  VSP

Kuvia ei saatu kummoisia, kun sytyttivät kunnon valot vasta meidän kehän jälkeen! Joten pimeitä kuvia…

Kahden viikon päästä messukeskuksessa pentunäyttelyssä (PetExpo, Elma jne), onkin vika Jekun pentunäyttely, sitten siirrytäänkin aikuisiin, joista eka onMessarin joulukuun alun tuplanäyttely. Saapa nähdä miten pojan sitten käy, aikuisten luokissa vastusta riittää.

dsc_7558.JPG

dsc_7570.JPG

dsc_7585.JPG

dsc_7580.JPG

dsc_7590.JPG
ROP/VSP kehä, Jekku kilpailemassa Honeytä vastaan.

dsc_7601-2.JPG
ROP ’Honey’ Stormblåstens Scream out ja VSP ’Jekku’ Xtra Bold Comic Sans