Luppakorva kohta 1v

Posted on

Jekku täyttää keskiviikkona vuoden ja eilen pesun jälkeen otettiin viralliset 1v kuvat. Järkyttävää miten nopeasti aika menee, mutta toisaalta on ihana nähdä miten poika on kehittynyt näiden 8kk aikana, mitä se on meillä ollut. Poika on energinen, reipas menijä, joka ajoittain käyttää ääntään ilmoittaessaan meille tulijoista (Pupun avustuksella). Vaikka Jekullakin on omat piirteensä, niin tykkään noita harjakoirista, ne on varmoja ja niihin voi luottaa esimerkiksi käytöksen osalta.

Oikea korva on nyt täysin luppa, ylhäällä se on vain kun katsoo ylöspäin, vasen vielä sinnittelee, mutta alas sekin on tulossa, kun karva kasvaa. Mutta eivät ne kestä pientäkään karvamäärää, vaan tipahtavat, ihan nahkalla ainakin vasen pysyisi pystyssä, oikea ei enää välttämättä sittenkään. Pehmeät nuo korvat on aina olleet, enkä tiedä miten tuo palelluttaminen mahtoi vaikuttaa, vai oliko se vain sattumaa. Kunhan korviin saadaan piiiitkät karvat, niin koirasta tulee upea, nyt sillä on vähän tuommoisen russelin korvat.

Hauskaa on, miten koira voi näyttää ihan erilaiselta riippuen kuvasta. Jekustakin tuli niin ihmeellisen näköinen, että osassa kuvista mietti, mitä ihme rotua se mahtoi edustaa? Chow chown ja löwchenin risteytys vai mikä lie mörrimöykky. Kyllä huomaa miten kuvillakin voi kikkailla ja käyttäähän jotkut pientä korjailua kuvankäsittelyohjelmilla (ja joskus näkee kyllä vähän isompiakin korjailuja 😀 )

dsc_9550.JPG
Jekku komea poika, luppakorvaisenakin.

dsc_9553.JPG

 dsc_9567.JPG
Ja kukas tässä, Jekku ihmerotuinen koira, Jekku vain ravisti tukkansa täysin sekaisin…

dsc_9570.JPG
Mörrimöykky ooon.

dsc_9571.JPG
Kinkku on loppu, voisko tän kuvaussession jo lopettaa, mul on sairaan tylsää…

dsc_9599.JPG
Minun pieni collie poikani <3