Paluu arkeen

Posted on

Voittaja on tänään palannut arkeen ja aloitti aamun metsälenkillä. Pupu kiersi jälleen viisinkertaisen matkan juosten ees taas 8m flexissään. Piti juosta ees taas, pomppia ojien yli, sekä kokeilla jään kestävyyttä ojan pohjalla jne… Ilokin käppäili lähes koko vajaa 2km matkan, Simo kun oli kävellen, niin vauhti oli sopivaa. Vähemmän kuljetuilla kohdilla jouduin nostamaan sen syliin, koska niissä lunta oli enemmän kuin Ilon maavara 😀 .

Kaiken kaikkiaan tuntui tytöillä olevan väsyneempi päivä, ainakin Pupulla. Ilmeisesti eilinen väsytti vieläkin. Ilolla taas oli vähän maha löysällä. Yöllä jouduin kakattamaan sen useaan kertaan. Lisäksi Ilo oksensi yöllä aivan järkyttävän kokoisen palleron. En yöllä käsittänyt mikä tuo 1cm X 3cm möykky oli mutta aamulla selvisi. Ilo oli jyystänyt tennispallon karvoja ja niellyt niitä. Onneksi ne tulivat oksennuksena ulos! Tuommoinen möykky ois helposti tehnyt suolitukkeuman. Aamulla onneksi ruoka maittoi ja annoin pienen palan Inupek forte tablettia rauhoittamaan vatsaa. Ruoka maistui koko päivän ja Ilo oli iloinen itsensä kaikesta huolimatta. Aamun jälkeen kakkatahtikin palautui entiselleen.

Kävin hakemassa Ilolle myös uuden hihnan ja pannan. Roosan vanha alkoi olla pikkasen pieni, Ilolla kun on ohut kaula mutta palleroinen pää. Nyt tytöt on nättejä kun Pupulla on vaaleanpunainen hihna ja panta ja Ilolla peruspunainen :).


2 thoughts on “Paluu arkeen

  1. Onnea Ilosta, en olekkaan huomannut aijemmin käydä katsomassa mitä teille kuuluu. Ihanan näköinen koiruli, ja Pupukin vaan kasvaa!
    Miten päädyitte rotuvalintaanne?
    Meidän Tyyne-neiti tulee huomenna 7 vkon ikään ja aamusta klo 7 tää eukko lähtee kohti Tamperetta niin että hippulat vinkuu. =)

  2. Moikkis! Pupun kasvattajalla oli myös harjakoiria ja siellä niihin ihastuin. Mikäs Tyyne on?

Comments are closed.