Pupun päivä

Posted on

Yö meni jo paremmin kuin edellinen. Pupu heräsi vain kaksi kertaa ja toisella kerralla kello oli jo 6 joten käytin ulkona pissalla. Siitä jatkettiin unia puoli kahdeksaan jolloin pojat heräsi. Sitten olikin jo kakkahätä. Sisältä ei taaskaan löytynyt mitään tuotoksia. Päivän aikanakin tuli vain kahdet pissit sisään, toisellakin kerralla vinkaisi, mutten tajunnut sen tarkoittavan hätää ja ehti tehdä lattialle. Kaikki muut asiat on tulleet pihalla. Tiheästi siellä kyllä käytänkin, kun non niin nopea kipaista ja tulostakin tulee.

Aamupäivän auringossa leikittiin pihalla ja Pupu löysi vesivanan joka tippui räystäästä. Tietenkin sitä piti mennä ihmettelemään ja sai pään ihan märäksi, takin sisässä sitten oltiin vielä hetki ennenkuin mentiin sisälle kuivattelemaan. Nähtiin myös ekan kerran seinän takana asuva cavalierkingcharlesinspanieli Sandy, päästin Pupun katsomaan, kun meillä pihojakin erottaa vain ohut verkkoaita. Ensin Pupu vähän haukkui mutta sitten kiinnostui kaverista. Sandypä ei innostunut yhtään vaan sitä ällötti koko pentu :oD.

Istuminen sujuu jo automaattisesti ruuan, namipalan ja lelun edessä. Tänään harjoiteltiinkin sitten vähän silmiin katsomista ennen namin saantia ja naksuttimen ääntä. Otettiin myös perinteiset seisotuskuvat näyttelytyyliin.

Vauhtia on tänään riittänyt ja Pupu on keksinyt kuinka kivaa on roikkua laskeissa ja näykkiä, etenkin poikia. Hyvin on tehonnut kun olen kiljaissut, kun on napannut, heti on päästänyt irti ja rauhoittunut. Pojille on annettu ohjeeksi nousta seisomaan ja esittää patsasta. Pupu lopettaa riehumisen nopeasti, kun pojat ei kilju innosta ja liiku innostavasti. Heit kun lopettaa, pojat saa taas paijata ja leikkiä.

Perässä taas kasapäin kuvia…

Ahakutti

Sandy ja Pupu

Sandy

Takin sisässä

Istuu

Seisoo

Simo ja Pupu


2 thoughts on “Pupun päivä

  1. Kyllä kasvattajan on ilo lukea päivittäisiä ihania kommentteja Pupusta! Ei olisi parempaa kotia Pupulle voinut löytyä.

  2. Kesken työpäivän piti tulla kurkaamaan että miten Pupun viimeisin vuorokausi on mennyt :o)
    Näitä kuvia kun on niin kiva katella ja lukea tarinoita. Päivääkään ei voi jättää väliin.
    Että osaa olla söpö tyttö!

Comments are closed.