Ryökäleet…

Posted on

Neidit eivät saaneet aamupalaa ja jäivät keskenään kun läksimme kaupoille. Kun tulimme iltapäivällä oletin nälän olevan jo kovan.  Laitoin reilusti ruokaa ja koirien eteen. Kumpikin tuskin koski kuppiinsa. Ihmettelin moista ja mietin mikä niille on iskenyt, kunnes tajusin, että olin jättänyt kulmasta avatun ruokasäkin lattialle. Neidit oli tietysti meidän poissa olessa popsineet mahansa täyteen nappulaa 😀 .

Pupulla juoksu jatkuu ja neiti vuotaa todella paljon. Edelleen saa olla koko ajan pöksyt jalassa. Pupu siivoa tosi harvakseltaan itseään. Ilo kun ei tarvinnut juoksun aikana pöksyjä ollenkaan.

Takkuja löytyy molemmista. Ilosta harvemmin, sillä pesurytmi on jotenkin oikea, kun ei ehdi menemään umpitakkuun, alkusolmuille vain. Ilon pesen 5-7 päivän välein. Pupu taas takkuaa ja takkuaa, pesu väli 1-2 viikkoa. EN tiedä onko parempi laittaa korvat kiinni vai antaa olla auki, mutta takussa ne on jokatapauksessa. Paketteja pitäisi tietysti avata, unohdin pariksi päiväksi paketit korviin ja voi elämä mitkä takut oli… EI siinä auttanut kuin avata ja avata ja toivoa, että korviin jää vielä jokunen haituva näyttelyyn. Olen nyt parin päivän välein käynyt turkkia läpi kammalla, jotta isoja takkuja ei pääse syntymään.

Ilppa tänään pestiin ja kuvattiin, kun oli niin nättinä.

imgp5659.JPG

imgp5669.JPG

imgp5686.JPG

imgp5701.JPG


One thought on “Ryökäleet…

  1. WOW mikä Ilo!! Ihana nähdä neiti livenä sitten vihdoin Kaivarissa! Hyvän näköinen pakkaus ainakin kuvissa. Ihanaa, että on alkanut syömään! Se vankistaa sitä kummasti. (By the way, nyt kandee pitää seur pv paastoa sen ruokasäkkiepisodin jälkeen:) Säästää vähän mahaa ja ruokahalua.)
    Halaus neidille kasvattajalta!

Comments are closed.