Tampereella näyttelyssä

Posted on

Aamulla aikasin lähdimme Jekun kanssa kaksin kohti Tamperetta. Yhden harhaan ajon ja tankkauksen jälkeen pääsimme perille. Koko matkan oli satanut, mutta onneksi sade taukosi Tampereelle saavuttuamme. Jekku urpoili täysin kehässä, en tajua mikä ihme siihen taas iski. Jekku oli sitä mieltä, että tuomarin ei tarvitsisi koskea häneen. Juuri ja juuri sain kiemurtelevan jätkän pysymään tuomarin koplattavana, melkoisen tiukasti piti pitää kiinni… Täysin arvaamtonta tuo käytös taas oli, mikä lie murkkuiän kiemurtelu, kun monta näyttelyä on mennyt reippaan pojan kanssa, joka ei ole ollut tuomareista moksiskaan 😀 . Kaikesta huolimatta Jekku sai ERIn ja voitti ikäluokkansa ja pääsi paras uros kilpailuun. Paras uros kilpailussa Jekku tuli tällä kertaa toiseksi ja sai kolmannen sertinsä. Tällä samalla tuomarilla Jekku oli Mäntsälässä ROP, mutta nyt tuli vielä kauniimpi uros kilpailemaan 😀

Tuomari: Hans Bierwolf, Itävalta

 18 monate, gut aufgebaut, genugend substanz, gutes haar, schöner kopf mit dunklen augen, scherengebiss, gute ober- und unterlinien, frei in der bewegung.

18 kuukautta, hyvin rakentunut, hyvä turkki, kaunis pää, jossa tummat silmät, saksipurenta, hyvä ylä-ja alalinja, liikkua vapaasti. 

ERI, NUK-1 SA, PU-2

(Saman tuomarin arvostelu Mäntsälästä (7/2012), aika hyvin tuomari on pysynyt samoilla linjoilla kuin aikasemminkin:
16months. Good size. Medium square. Well coated. Good head. Dark eyes. Scissors bite. Good neck. Good top- and underline. Free movement.
16 kuukautta. Hyvä koko. Melko neliömäinen. Hyviä turkki. Hyvä pää. Tummat silmät. Leikkaava purenta. Hyvä kaula. Hyvä ylä-ja alalinja. Liikkuu vapaasti. )

546488_10151054597378865_299044393_n.jpg