Tampereen näyttely kera Kekun

Posted on

Tänään oltiin sitten Kekun kanssa Tampereen näyttelyssä. Mennessä ja tullessa meillä oli kaksi koiraneitoa omistajineen kyydissä. Pelkäsin, että kuinkahan käy, onko matka pelkkää piipitystä, mutta ei, poika osasi matkustaa ihan hiljaisesti. Kyydissämme oli Bambi ja Mindy. Näyttelypaikalla sitten oli juoksuinen äiti ja sisko. Näytti ihan kuin sisarukset olisi tunnistaneet toisensa, silloin kun eivät vielä olleet niin haju etäisyydellä, hajun saatuaan Jekulla oli ihan jotain muuta mielessä. Juoksuhajuista huolimatta Jekku lepäsi rauhassa uusissa rattaissaan, eikä murtautunut sieltä ulos, vaikka tyttöjen häkit oli ihan vieressä.

Ennen kehää kävin treenaamassa tyhjässä kehässä ja pojalla ei juuri ollut korvia, eikä namit maistuneet lainkaan. Mutta kun kehä alkoi oli käsissäni se tuttu Jekku joka viiletti tukka hulmuten kehässä ja seisoi upeasti tuomarille namia haluten. Jekku pärjäsi hyvin saaden ERInomaisen (9 koirasta vain 4 sai tuon arvosanan) ja oli ikäluokkansa 4.

Esitin kehissä taas musta Zita nartun. Omasta mielestäni tämä narttu toimi todella hienosti kehässä, vauhtia oli paljon enemmän kuin viimeksi. Jossain vaiheessa tajusi omistajansa olevan samassa kehässä ja lähti pyrkimään sinne 😀 . Pitkään sain siltä pimitettyä moisen. No tyttö pääsi ikäluokkansa neloseksi, samaa ikäluokkaa taisi olla yli 10 kehässä alunperin (joista 4 aina vain sijoitetaan).

Tuomari: Marjatta Pylvänäinen-Suorsa

Hyväkokoinen, hyväluustoinen uros. Selvä sukupuolileima. Hyvät pään mittasuhteet. Hieman ulkonevat silmät. Lyhyt kaula. Hyvä selkä ja häntä. Hyvä rungon syvyys. Suorahkot lapakulmat. Liikkuu riittävän pitkällä askeleella. Hyvä karvanlaatu.

ERI, JUK-4

img_9175moda.jpg


Tässä videossa kehässä on Jekun äiti Ibiza (Valanyan Ibiza Hippie), ihanan reippaasti ja innolla menee.