Tilanne katsaus

Posted on

Kyllä se Pupu on nyt sisäsiisti, pakko se on uskoa. Matot ovat olleet lattialla jo viikon ilman että yhtään vahinkoa on tullut. No kohta ne saadaan kierittää takaisin saunan lauteille, toivottavasti vain pariksi kuukaudeksi. Omistajalle tämä on joka kerta yhtä palkitsevaa, sitä osaa sittenkin opettaa koiransa sisäsiistiksi (nyt 3/4 koiristani on oppineet sisäsiitiksi 5kk ikään mennessä ja vain yksi ei koko 7 elinvuotenaan).

Yksinolo onnistuu myös täysin tuhoitta. Tosin jätän yleensä lähtiessäni puruluun, täytetyn Kong lelun tai ladatun aktivointipallon. Pupu saa yksin ollessa oleskella eteisessä ja keittiössä, ihan sen oman turvallisuuden vuoksi. Tilassa on saatavilla oma nukkumishäkki sekä tietenkin vettä. Saatavilla olisi myös mm. meidän kengät ja Simon hatut ja hanskat, mutta ne ovat aina koskemattomia.

Ruokaa Pupu saa 3 kertaa päivässä ja ruokana on Nutron choice pentu lammas-riisi. Eagle kokeilu meni poskelleen, sillä en huomannut siinä olevan vehnäalkiota ja korvat lehahti heti. Onneksi pikainen paluu omaan ruokaan pelasti tilanteen. Ruokailussa on otettu käyttöön karu meininki, eli jatkuvan tarjoilun sijaan on palattu ruoka-aikoihin. Parissa päivässä ruokahalu on parantunut selvästi. Minusta vaan kupin ottaminen pois, kun on syönyt vain hitusen, on ihan kauheaa… Raukkaparka kuolee nälkään 😀 . No seuraavalla aterialla ruoka on taas maistunut paremmin, tänään jopa ekan kerran aikoihin kuppi oli syöty typötyhjäksi.

keikku