Tukka kulunut…

Posted on

Viime pesun jälkeen huomasin, että Pupun tukka on kulunut oikealta puolelta. Ilmeisesti peruspannan lukko on siihen hangannut. Nyt pitäisi etsiä joku sopivampi panta. Viikonloppuna kokeilin valjaitakin mutta ne ei toimi. Niissä Pupu roikkuu koko ajan tukien itseään valjaisiin. Käytiin kävelyllä naapurin Sandyn kanssa ja koiralla otti lenkin ajan vain takajalat maahan (kunnes puolessa välissä kiepautin hihnan käsilenkin kaulaan).

Pilvellä ei ollut väliä tukan kulumisesta, niimpä en oikein tiedä mikä panta olisi paras… Vaihtoehtoina ajattelin puolikiristävä vinttikoirapantaa, Hurtan karvapanta tai Hurtan tavallinen panta. Tosin en tiedä pitäisikö pannan olla kapea puolikiristävä ettei kuluttaisi. Ohut vaan tuntuu niin turmiolliselta vilkkaa koiran kaulaan, kun koira sinkoilee hihnan päässä.


One thought on “Tukka kulunut…

  1. moikka!äite on ainaskin sen keskarilla>(on pitkässä karvassa)>hyväksi todennut tommosen ”kapean puolikiristävän” pannan>kun siitä ottaa sen ketju osan kokonaan pois,niin ei jää karva kiinni:)eikä kuluta karvaa..

Comments are closed.