Vihdoin…

Posted on

… Pupu alkaa tottua huoneen siirtoihin. Tänään on nyt illalla suostunut tänne uuteen olkkariin tulemaan ja nukkua rötköttää lattialla. 😀

Ja pitipä vielä lisätä, että juuri ilmoitin Pupun Sa-Fan pentunäyttelyyn kaapelitehtaalle 24.helmikuuta. Mennään sinne leikkimielellä lähinnä harjoittelemaan muiden koirien seurassa olemista. Pupu kun ois lähinnä leikkimässä muiden kanssa ja tanssiin hihnassa takajaloillaan…


6 thoughts on “Vihdoin…

 1. Kiva kun Tekin olette tulossa kaapelitehtaalle. Kasvattajan kanssa jutellessani ymmärsin että sinne on tulossa peräti viisi pentua tästä pentueesta, Hieno juttu! Me Doriksen (Brown Aroma) kanssa varmaan saadaan hyviä katseita ja kommentteja kun meinaan tehdä siitä nyörivillakoiran… Doris tulee varmasti olemaan aivan erinäköinen kuin muut sisaruksensa ”Hoitamattoman” turkkinsa kanssa. Nähdään siellä.

 2. Miten tehdään nyörivillakoira? Se ei käsittääkseni onnistu, jollei villakoira omaa tietynlaista turkinlaatua tai siinä uskossa olen ollut… Pilvikin aikanaan nyörittyi osin, mutta nyörit eivät pysyneet kaikkialla.

 3. Onpas kiva jos noinkin monta sisarusta sinne kaapelitehtaalle tulee>eli varmaankin Pupu,Doris,Peppi,Susu ja Bruno:)mekin ollaan tosiaan Pepin kanssa tulossa:)
  nyt löydettiinkin pari mätsäriä ennen sitä,niin päästään vähän harjoittelemaan:)Pentunäyttelyssä sitten nähdään:)
  itsekin mielenkiinnolla odotan minkänäköinen Doris on:),kun en ole nyörivillakoiraa koskaan luonnossa nähnyt..

 4. Tosi ihanaa kun tästä pentueesta noin moni on tulossa näyttelyyn. Muistakaa tekin kaikki ottaa kamerat mukaan niin saadaan koko poppoosta kuvia!

  Terveisin kasvattajamami Maarit

 5. Minäkään en ole koskaan nähnyt nyörivillakoiraa muuta kuin kuvissa ;). Silti meinaan sellaisen saada aikaiseksi, hullu kun olen :-). Minun edellinen koirani oli rodultaan puli, rastoja siis on tullut hoidettua. Doriksella ei vielä ole mitään selviä nyörejä, hyvät alut kyllä :->. Varsinainen nyörittyminen alkaa vasta kun karva on tarpeeksi pitkää. Karva nyörittyy jos se tarpeeksi kihara. Kaikille puleillekkaan ei tule hyviä nyörejä, siihen vaikuttaa moni asia. Tulevaisuus näyttää saadaanko suomeen ensimmäinen nyörivillakoira vai jääkö se vain minun kaukaiseksi haaveeksi ;-(. Näyttelyssä nähdään! Kiva nähdä teidät kaikki!

 6. Huom!! Pentunly siirtynyt viikolla! Uusi pvm 2.3. Toivottavasti kaikki pääsette tulemaan.

Comments are closed.