Vilkutuksia!

Posted on

Vilkutuksia siskoille, kiva kun kuulee muistakin pentueen pennuista! Susun kuvia kävinkin sitten kurkkimassa kotisivuilla (lisäsinkin sen tuonne muita linkkejä kohtaan, muidenkin voisin sinne kerätä, jos löydän…). Punnasin Pupua tänään ja tuolla henkilövaakalla sain 6kg. Ei se ole ihan tarkka,joten olettaisin siten olevan siskojensa kokoa (6,5kg). Ruoka maittaa edelleen vaihtelevasti, edelleenkään en saa menemään 4dl kuivaa kuivamuonaa päivässä (tämä siis tietenkin turvotettuna). Toisaalta annan kyllä aika reilulla kädellä välillä lisukkeita (Hills purkkiruokaa, maksalaatikkoa, raakaa lihaa) ja annan nappuloita myös makupaloina, että lopullista määrää on vaikea arvioida. Laihaltahan tuo käsiin tuntuu, kun luut ja nahan välissä ei tunnu mitään. Toisaalta vauhtia on niin paljon, ettei ole ihmekkään jos kaikki kuluu.

Rokotuksenkin sain tilattua ja se on 5.12/07 aamupäivällä, omalla tutulla lääkärillämme JÄR-VETissä . Tämä lääkäri on hoitanut Pilven ja Wilman lähes kokonaan viimeistä matkaa myöten.

Tänään illalla onkin ottanut tosi pitkiä unia, pitää kohta jo herätellä pihalle käymään…


One thought on “Vilkutuksia!

  1. Terkkuja myös Doris siskolta (Scarpebox Brown Aroma) hämeestä! Kiva lukea ja seurata miten teillä menee. Kiva olisi kuulla myös myös miten muillakin menee. No, keväällä viimeistään näyttelyissä nähdään tai jos/kun Maarit järjestää pentutapaamisen. Kaikkea hyvää Teille!

    T: Doris ja Miia perheineen

Comments are closed.