Vaatteita

Posted on

Hoitoreissu sujui koiralta hyvin, mitä nyt oli pissinyt ja kakkinut urakalla sisälle… Emännällä menikin vähän pidempään toipua (no empä ole 8 vuoteen ollut missään).

Uuden takin jouduin ompelemaan ja tein sen reilulla kasvunvaralla, loppupää on nyt aluksi taiteltuna sisäänpäin. Sisus on bambucollegea, koska se on 100% luonnonainetta (ja ihanan pehmeää) , joten se ei sähköisty, kuten keinokuidut. Päällinen on beigeä fleeceä. Kaulukset ja reunakoristeet on ruskeaa keinokarvaa. Kaikki materiaalit on jäänyt Simolle ompelemistani kangasvaipoista (Kestovaippainfo). Nyt pitäisi vielä tehdä vedenpitävä takki sadekeleille. Sen päälliseksi olen miettinyt mm. reimatec kangasta, mutta toisaalta vaipossakin nestettä piti erittäin hyvin kaksinkertainen fleece sekä hahtuva (lanoliinilla käsiteltynä). Hahtuvasta kutomista mietin, tosin sekin sähköistyy, mutta jos tekisi vuorella. Hahtuvasta kun on niin kauniita värejä vaikkapa TÄÄLLÄ .

Kuvassa näkyy myös Pupun uusi hihna, johon odottelemme niitä sävysävyyn valjaita. Katse on kuvassa terävänä kun Pupu vahtii lumessa riehuvia lapsia. Hinku mukaan olisi kova…

Uusi hihna