Lääkärissä ja tuhoja

Posted on

Pupu sai tänään ensimmäisen rokotuksensa. Pistosta neiti ei edes huomannut. Eläinlääkäri oli kyllä hullaantunut koko koirasta (niinkuin kaikista muista villoistammekin aikanaan). Eläinlääkärin mukaan Pupu käyttäytyy vanhemman oloisesti kuin ikä antaa olettaa. Pentu on niin rohkea ja ulospäin suuntautunut. Lääkäri kannusti Pupun kanssa harrastamaan, koska luonnetta tuntui riittävän.

Odotushuoneessa Pupu säikäytti kissanpennun. Pentu halusi eka haistelemaan mutta lähelle tultua sai paniikkikohtauksen ja yritti pakoon. Omistaja sai viimein sähisevän ja kynsivän kissan rauhoittumaan… Omistajaa huvitti, että miten kissa tiesi pelätä, kun ei ollut koskaan koiraa nähnytkään ja Pupukin vain toljotti rauhallisesti.

Pupun korvat oli hieman tulehtuneet ja korvanäytteessä löytyikin hiivaa. Siihen saikin sitten kuurin Canofiteä. Tätä vähän oletinkin kun korvat ovat mielestäni haiskahtaneet viime aikoina.

Eilen oli oikea tuhopäivä. Kokeilin autoilua ilman häkkiä ja tuloksena oli takakontissa silputtu talouspaperirulla sekä hampaiden kokeilua rakenteisiin. Kotona Simoa nukuttaessa Ossi pelasti vessapaperirulla (siis ex-täyden) ja paperia oli revittynä joka puolella. Illalla ihmettelin mitä sain jalkohini takkahuoneesta… No neiti oli saanut ruukun suojuksen irti ja kaivanut multaa pitkin lattioita. Talouspaperit on Pupun suosikkeja, se repii niitä vaikka suoraan taskusta ja silppua sen jälkeen. Myös alushousut on kovassa huudossa, ne pitää lussuttaa rikki. Mutta ei nyt sitten (vielä) ole saanut ihmeempää aikaiseksi.


2 thoughts on “Lääkärissä ja tuhoja

  1. Eikös ole paljon helpompaa, kun himona on talouspaperi eikä esimerkiksi kengät tai sohvat…

  2. Jo niissä kengissäkin niitä hampaan jälkiä näkyy ;oD Eiköhän tää oo kehityssuunta suurempaan, nyt ei vielä maitohampaat muuhun pysty…

Comments are closed.