Huput

Posted on

Eilen käytiin taas harjakoirien sisäharkoissa. Mitattiin taas kokeeksi Ilo Kennelliiton virallisella mitalla ja nyt saatiin kooksi 23,5cm. Jos tuo pitää paikkansa niin alaraja olisi nyt ylitetty 😀 Myssyä on käytelty, mutta Ilo ei siitä ihmeemmin tykkää. Vähän kuin pentuna panta inhotti, niin myssy on Ilosta outo. Välillä antaa sen olla pitkiä aikoja, mutta välillä raaputtelee. Irti se ei lähde mutta tukka räjähtää 😀 Tosin se on helppo laittaa uudestaan ja tukka ei kulu vaikka rapsuttelisi ne sieltä alta pois (toisin kuin ponnarin kanssa menee tukka poikki). No näyttelypäiviksi tuota ajattelinkin. Silloin ei voi laittaa pompuloita mutta silmillä oleva tukka saa silmät vuotamaan.

Pupun huppu on vasta tulossa, koska se on isompi ja siten hitaampi tehdä. Saa nähä mitä Pupu sanoo siitä. Pupun tukka nyt on lähes aina räjähtänyt pompuloillakin. Peuhatessa Ilo iskee otsatukkaan aina hampaansa. Eli Pupulla on aivan sama onko tukka räjähtänyt hupussa vai pompuloissa, siistinä se pysyy noin minuutin 😀

Huomenna sitten Ilon kanssa Tampereen pentunäyttelyyn, jossa huimat 32 harjakoiran pentua. Tämän takia Pupunkin pesukin siirtyi nyt perjantailta (kuten myös lätkän takia 😀 ). Otetaan kuvaukset sitten huomenna tai sunnuntaina, riippuen miten ehtii pesemään.