Tampereen pentunäyttely

Posted on

KUVIA NÄYTTELYSTÄ TÄSSÄ LINKISSÄ 

Taas on näyttelyssä käyty. Ilo ei sijoittunut, mutta sai hienon arvostelun. Harjakoiria on paljon kehissä ja vielä hyviä harjakoiria, siellä on vaikea pärjätä. Näyttelypaikalla oli paikka paikoin todella syvä nurmikko, jonne Ilo 23cm korkeana hukkui täysin. Liikkeiden näkeminen oli varmasti todella vaikeaa… Tuomari mittasi Ilon ja Ilo oli tasan 23cm, eli olemme nyt virallisen harjakoiran koon sisällä! Arvostelu meni näin, tuomarina Juha Putkonen:

5,5kk Koon alarajalla, kokoon sopiva luusto, riittävä raajakorkeus, pyöristynyt kallo-osa, kuono-osan tulisi olla pidempi, oikea as. korvat, kauniit tummat silmät, hyvä pigmentti, ikäisekseen hyvä rintakehä, riittävä eturinta, riittävästi kulmautunut, liikkuu ja esiintyy hyvin.

Pupu oli pärjännyt kotona hyvin ja virtaa riitti kun tultiin kotiin 😀 Ilokin jaksoi ihmeekseni peuhata vielä pihalla Pupun kanssa. Ja Ilolle ruokakin maistui vaikka oli nakkeja syöty!! (Natural menu).

Näyttelyssä tippui Ilolta yksi hammas ruohikkoon, emme löytäneet. Kotona koira natisi ja luulin jo kiven/kepin jääneen kiinni jonnekkin. Taskulampulla tutkailu paljasti hampaan heiluva puoliksi irtona takana. Sain sen irrotettu nappaamalla siitä kiinni. Alakulmurit on vielä paikallaan ja uudet jo tulossa kovasti, hampaat heiluu,mutta jos eivät kohta lähde, tilaan ensi viikolla ajan poistoon. Ylhäälläkin uudet kulmurit jo näkyy ainakin toisella puolella.

Jaanan Lali voitti keskikokoiset villakoirat (aprikoosi&harmaa) ja sitten oli RYP-3 (eli kääpiö- ja seurakoiraryhmän kolmas).

tuomari
Ilo tuomarin pöydällä

uppo
Upottava heinikko