Näyttelyä ja Pyynikillä

Posted on

KUVIA:
VILLAKOIRAT KUVAT TÄÄLLÄ

HARJAKOIRA+MUUT TÄÄLLÄ

Tänään oltiin Tampereella näyttelyssä ja totuttua menestystä ei tullut 🙂 . Pupu lensi kehästä samantien ja Ilo oli narttu pentujen 2. muttei saanut KP:tä (kuten ei ensimmäinenkään narttu). Ilon arvostelu Tuomarina Johan Juslin:

Keskikokoa pienempi. Sievä pää. Etuasentoiset lavat, seurauksena lyhyt kaula. Heiveröiset etuliikkeet. Hyvä luusto. Hyvä runko. Riittävät kulmaukset.

Hurjaa vauhtia sai painella kehien väliä, kun ne olivat aivan päällekkäin. Päätinkin, etten ilmoita enää koiria samaan näyttelyyn, jollen saa jostain toiselle esittäjää. Nyt Pupulla oli esittäjänä Crinon emäntä, kiitos avusta, joka tuli todella tarpeeseen, vaikkei menestystä tullutkaan.

Kehien jälkeen lähdimme käymään Pispalan harjulla ja Pyynikin näköalatornilla. Koirat saivat mukavaa metsälenkkiä näyttelyn päätteeksi. Jani ja lapset kävivät ylhäälläkin näköala tornissa, niin oli pojillakin kivaa tekemistä tylsän koiranäyttelyn sijaan. Maisevat olivat suorastaan häikäisevät.

No ei tässä auta muu kuin nostaa takamuksensa sohvasta ja kipittää koirien kanssa pihalle ja sen jälkeen pesemään Iloa huomiseen erikoisnäyttelyyn…

imgp6468.JPG
Ilo kehässä

imgp6592.JPG
Komea Pupu!

imgp6655.JPG
Pupu Pyynikin näköalatornilla

imgp6664.JPG
Ilo Pyynikin näköalatornilla

imgp6670.JPG
Minä ja koirat tornista käsin kuvattuna


One thought on “Näyttelyä ja Pyynikillä

  1. Kyllä on sekä Ilo että Pupu kauniita katsella 🙂
    Tsemppiä huomiselle, siellä nähdään.
    Mia ja huiskuttelijat

Comments are closed.