Aptus Helsinki

Posted on

Näyttelypäivä on taas ohi. Näyttely oli Helsingin jäähallissa mutta ilmasto olosuhteiden takia olisi voinut luulla olevansa tropiikissa! Harjoitus hallissa ei varmaan ollut ilmastointia päällä ja siellä oli aivan käsittämättömän kuuma. Kuulemma joku vanha naistuomari olisi pyörtynytkin. Me olimme onneksi oven vieressä, jossa edes joskus tuli pieni tuulenhenkäys. Kehä oli myös hyvin pieni Unin liikkua. Päivä meni kumminkin hyvin. Uni sai ERInomaisen ja voitti junioriluokan ollen myös ROP-junior (tässä näyttelyssä valittiin myös rotunsa parhaat juniorit). Paras narttu kehässä Uni sijoittui kolmanneksi, saaden vara-sertin. Kakkos pallin vei hienosti Pupun nyörisisko Doris, joka sai toisen sertin! Doris kun on jo yli 2v, niin se tarvitsee enää yhden sertin ja on suoraan Suomen muotovalio, olisikin Suomen ensimmäinen nyöri muotovalio.

ROP-juniorit kilpailivat isossa kehässä parhaan rop-juniorin tittelistä. Isovillojen kehä venyi niin, että kun päästiin kehistä ja siirryin toiseen halliin, jossa kisa pidettiin, niin jouduimme suoraan kehään. Äkkiä siinä kehässä sitten irrotin korviini laittamat pompulat, mutta muuta ei ehtinyt. Uni ei sijoittunut tässä kehässä, jossa kilpaili kaikki näyttelyn juniori voittajat.

Unia arvosteli tänään Leif Lehmann Jörgensen, Tanska

14 months, exellent type & size. Good ears. Beautiful dark eyes. Good topline  & tail. Very good angulations, legs and feet. Move very well behind, ok in front. Good coat color.

14 kuukautta, erinomaista tyyppiä ja koko. Hyvät korvat. Kauniit tummat silmät. Hyvä ylälinja ja häntä. Erittäin hyvät kulmaukset, jalat ja tassut. Liikkuu erittäin hyvin takaa, ok edestä. Hyvä turkin väri.

ERI, JUK-1, PN-3 vara-sert sekä ROP-JUNIOR

LISÄÄ KUVIA TÄÄLTÄ

dsc_2088.JPG
Luna-sisko ja Uni kehässä.

dsc_2101.JPG
Uni, joka osaa seistä nätisti.

dsc_2177.JPG
Uni isossa kehässä, jossa valittiin Näyttelyn paras juniori. Tuomari Hans Lehtinen arvioi katseellaan Unia.