Club show

Posted on

Naomi ja Jekku osallistuivat club showhun. Minua jännitti kamalasti, koska kyseessä oli Jekun ensimmäinen näyttely, enkä tiennyt syökö se tuomarin 😀 No ei syönyt ja esiintyi hyvin mallikkaasti. Pusutteli niin vieraita kuin tuttujakin.

Urospennuilla oli tuomarina Juha Putkonen ja kehässä oli 3 urospentua. Jekku tuli sijalle 2, eikä saanut KP:tä (kunniapalkintoa), koska oli tuomarin mielestä liian laiha. Mutta tuomari pyysi Jekkua jatkamaan Paras pää kilpailuun. Paras pää kilpailussa palkittiin vain yksi ja Jekku ei ainoana pentuna pärjännyt, koska pään kehitys on vielä kesken, päätä kyllä kehuttiin upeaksi. Lapset mietti, vaikuttiko äly paras pää kilpailussa, mutta sitä ei valitettavasti huomioitu 😀

Jekun arvostelu:

5kk. Hyvänkokoinen. Oikeat rungon mittasuhteet. Tänään hoikassa kunnossa esitettäessä. Hyvät kallon ja kuonon mittasuhteet. Kauniit tummat silmät. Hyvä purenta. Hyvä asentoiset korvat. Hyvä kaula. Rintakehän ja eturinnan tulee täyttyä iän myötä. Hyvä pentukarva. Tapapainoiset kulmaukset. Liikkuu ikäisekseen hyvin, hyvällä ryhdillä. Hyväasentoinen häntä.

PEK-2

Naomi ei ollut taas oikein vedossa. EI ollut niin paha kuin Tuusulan näyttelyssä, mutta kyllä nauratti, kun tuomari pyyteli Naomilta silmiä auki, että näkisi katseen…   Yks tais vaan nukkua kehässä 😀 Mietin vain mitä oli muuttunut sitten Aptuksen, jossa kulki hetkittäin hyvin ja Riihimäen, jossa kulki aivan loistavasti ja nyt kahdessa näyttelyssä ei ole taas huvittanut. Pitää tässä seurailla oliko kehäliihotukset vain ohimenevä mielenhairahdus 😀  Turkista tuomari kyseli, että onko ollu leikattuna,kun oli vielä niin lyhyttä. Mutta muuten Naomi saikin erinomaisen arvostelun.

Naomin arvostelu. Tuomari  Karin Bergbom.

30,5cm Kookas, vankkarunkoinen. Hyvät mittasuhteet. Vahva pää, hieman poskia. Isot korvat, tummat silmät. Täyteläinen kuono. Kaula voisi olla jalompi. Hyvät kulmaukset edessäja takana. Vahva luusto, vankka täyteläinen runko. Hyvä häntä. Laadultaan erinomainen karva, hieman lyhyt. Hieman raskaat liikkeet, leveät edestä. Miellyttävä luonne.

ei sij.

TÄÄLLÄ KUVIA NÄYTTELYSTÄ

dsc_4250.JPG

dsc_4319.JPG

dsc_4337.JPG

dsc_4437.JPG
Pikku neitikin hoiteli Mina harjista varmoin ottein 😀

dsc_4440.JPG

dsc_4458.JPG
Tuomari pyyteli Naomin silmiä auki 😀

dsc_4469.JPG