Eläinlääkäri soitti taas…

Posted on

Nyt Naomin jalkatuloksista. Ortopedi ei ollut löytänyt Naomin jaloista mitään vikaa, kulumat ei kuulemma kuvissa näykkään, vaan sitten pitäisi tehdä tähystys. Ortopedi ei suositellut tähystystä näin pienelle koiralle, sillä se voisi aiheuttaa enemmän ongelmia, koska sitä olisi vaikea suorittaa ja se voisi raapia luupintoja tms. Nyt mennään särkylääkkeellä tämä viikon kuuri. Jos sitten vielä ontuu, niin särkylääkettä voi kuulemma popsia loppuelämänkin, ettei tarvitse kärsiä kipuja, jos on esim. kulumia.

Minun on vaan vaikea kuvitella Naomille mitään nivelkulumia, sen verran vähän liikkuva kaveri on aina ollut. Toki painoa oli jossain välissä, mutta kyseessä on kumminkin pikku koira. Myös ajatus kipulääkkeiden syömisestä loppuelämän tuntuu erikoiselta, etenkään kun syytä ei lopulta ole tiedossa. No toivotaan, että se onkin vain joku venähdys ja menee näillä lääkkeillä ja levolla ohi. Jos ei, niin sitten kyl kokeillaan varmaan jotain osteopaattia tai hierontaa.

Piti tähän vilä lisätä, että eläinlääkärikin puhui vanhuuden vaivoista, mutta minun mielestäni 6-vuotias kiinanharjakoira ei ole mikään vanha vielä. Poliisikoiratkin tekee tuon ikäisenä vielä täysillä töitä.

dsc_5819.JPG
Nyt osui nappiin pesussa aineet ja Naomin turkista tuli todella hieno!

dsc_5828.JPG


One thought on “Eläinlääkäri soitti taas…

  1. Voisko kyseessä olla ihan lihaskipu kuten ihmisillä jotka aloittaa rivakamman liikkumisen tauon jälkeen?

Comments are closed.