Häiriöharjoitusta ja ruokaa…

Posted on

Ilo oli tänään mukana Ossin jalkapallo-ottelussa sylissä kököttäen. Pupua ei voinut ottaa, kun kentällä ei saa tuoda koiria (kävellen) ja Pupusta ohi menevät pallot on aivan liian ihania. Ajattelin tuon olevan Ilolle hyvää harkkaa näyttelyihin, sekä yksinpärjäämiseen (ilman Pupua). Ilo ei ollut moksiskaan, vaikka valmentajat ja kannustajat huuti ja muutenkin oli hulinaa, kun 6-vuotiaat paineli pallon perässä. Ilo päätti ottaa vain torkut 😀 .

Sekotin tänään nappuloiden sekaan vähän sitä Pupulta pentuna jäänyttä purkkiruokaa. Sehän on Hill’sin pentu tölkkiruokaa. Eipä ole aikoihin näkynyt kuinka Ilo juoksee häkkiin odottamaan ruokaa, yleensä on saanut jahdata koiraa kiinni, että sen saa lähellekään häkkiä ja ruokaa. Ilolle vaan oli pieni pettymys, kun purkkiruokaa oli sotkettu nappuloita ja kaiken lisäksi purkkiruokaa oli vain mauksi! 😀 Jos Ilolta kysyttäisiin, se söisi pelkkää tuota purkkiruokaa.

Pupulle ruokaa maistuu kuten ennenkin, eli kuppi tyhjennetään mukisematta aivan tyhjäksi. Silti koirassa ei missään näy syöminen, koira on edelleen todella laiha, mutta se johtunee tauttomasta liikkumisesta pihalla, tänäänkin tunteja… Pitäis saada Pupuun joku askelmittari tai kilometri mittari kiinni 😀