Hämeenlinnan pentunäyttely

Posted on

Eilen oltiin Tuuloksen kauppakeskuksessa, Hämeenlinnassa pentunäyttelyssä. Vastassa oli 13 harjakoiraa. Jekku mölliäinen pöllöili pöydällä harjatessa ja mietin, että mitenhän meidän kehässä pöydällä käy. Mutta Jekku yllätti ja oli pöydällä tosi kauniisti, eikä edes pakitellut yhtään. Tuomari huokaili Jekulle sen kauniista päästä ja kun ei ole liikoja poskiakaan, tuomarin sanoin hällä meni kylmät väreet Jekun päästä 😀 . Niin se oli sitten parantunut näköjään viime viikosta 😀 . Jekku voitti urokset ja lopulta myös oli koko harjakoirien kaunein koira (ROP). Sitten alkoikin taas pitkä odotus loppukilpailuja mutta kannatti odottaa. Jekku tuli kääpiö-ja seurakoiraryhmässä kolmanneksi, toyvillakoiran ja kiinanpalatsikoiran jälkeen! Pojat oli iloisia, kun kotiintuomisina oli taas pokaaleja ja ruusukkeita ja Pupusta oli kiva taas saada ruokapalkinto (syötän Jekun voittamat nappulat Pupulle 😀 )

Tuomarina: Juha Putkonen

7kk. Erinomainen tyyppi ja rungon mittasuhteet. Kokoa ei saa tulla enempää. Hyvä pään pituus, jossa sopivasti jaloutta. Oikeat kallon ja kuonon mittasuhteet. Hyväasentoiset korvat. Keskiruskeat silmät, hieman pyöreät. Hyvä purenta ja pigmentti. Erinomainen rintakehä. Hyvä kaula ja ylälinja. Lanteen päälle kaartuva häntä. Eturanteissa löysyyttä. Riittävä sivuaskelpituus. Miellyttävä käytös. 

PU-1, KP, ROP, RYP-3

LISÄÄ KUVIA TÄÄLTÄ

dsc_6261.JPG
Jekku osasi olla kauniisti tuomarin pöydällä.

dsc_6252.JPG
Vauhti oli kovaa, kuten aina.

dsc_6276.JPG
Paras pikku pentu Jaska ja paras isopentu vastakkain.

dsc_6330.JPG
Jekku ROP ja Honey VSP (Jekku vaan päätti jälleen kerran, ettei seiso millään ROP kuvassa, avustuksella saatiin se hetkeksi paikalleen :D)

dsc_6387.JPG
RYP-3 pallilla.