Heijastimia ja fifeilyä

Posted on

Hukkasin eilen Pupun pihalle! Onneksi piha on aidattu, että tiesin koiran olevan jossain siellä. Oli vaan pimeää ja huonot pihavalot, lisäksi Pupu rakastaa olla kuusien ja mäntyjen alla repimässä oksia. Tänään sitten ostettiin äidin kanssa kaupasta Pupulle oma heijastin liivi. Aivan samanlainen kuin Pilvellä mutta ihan mini (äiti löysi kuva ;o))

Illalla oli kaatosade ja Pupun mielestä se ei ole sopiva ulkoilu sää. Pupu istui portailla tutisemassa eikä suostunut tulemaan pisulle. Sisälle tultua vein pesuhuoneen eteen paperit, koska käy usein siinä, jos vahingossa tekee sisälle. Nytkin meni papereille ja pissasi. Kun olin sen saanut siivottua, koira vielä kakkasi papereille. No onneksi edes johonkin. Mietittiin, että Wilma (kääpiövillamme) kävi aikanaan juuri tuossa ja pilasi siltä kohdalta parketin. Oiskohan tuohon kohtaan imeytynyt pissanhaju sinne parkettiin ja siksi se houkutti myös Pupun siihen.

Sain myös sätkyn kun yhdeltä pisukäynniltä tullessa Pupun jalanjäljet oli osittain punaisia täpliä täynnä. Olin varma että takatassuun oli tullut haava. Menin huuhtelemaan jalka, että näkisin paremmin. Pyhkiessä huomasin, että ”veren” värisävy oli pikkasen väärä, harvemmin veri on korallinpunaista. Koira oli siis saanut jotain väriä jalkaansa, joka oli ulkona märässä alkanut liueta :oD

Heijastinliivi

Pilvi liivissään

^^Pilvi heijastinliivissään aikanaan.