Hoitopäivä ja autolla ajelua

Posted on

Jätin eilisen kirjoittamatta Jokelan tapahtumien takia.

Pupu on tottunut autoiluun loistavasti. Neiti makaa omassa häkissään takakontissa ja on kiertynyt nukkumaan. Myös ne hetket mitkä on ollut yksin autossa (kun kipaisen viemään Ossia eskariin jne), on sujuneet samalla lailla, kerällä nukkuen. Yllättävän mutkatonta, muistan kuinka Pilvi läähätti turkkinsa märäksi ensimmäisillä autoreissuillaan…

Itse olin tänään lääkärissä ja vanhempani oli koira- (ja lapsen- ;o)) vahtina. Neiti oli itkeskellyt perääni, mutta sitten tyytynyt olotilaansa. Pitäisi alkaa harjoittelemaan yksinoloa, mutta en ole vain raaskinut vielä, tosin autossa on ollut hetkiä. Nyt tuntuu jo kotiutuneen hyvin, kun käyttää jo koko asuntoa, on kaivanut kukkamullat kukkaruukuista ja varastelee kaapista Simon tumppuja :oD Pihallakin juoksee ympäri koko pihaa, eikä kipitä vain jalkojeni takana. Pihasta kauemmas mennessä on jo arempi ja kulkee lähellä (niinkuin kuuluukin).

Tänään nähtiin naapurin kääpiövillakoira Simba, vanha (12v.) sokea villakoiraherra oli erittäin kiinnostunut pennusta, kunnes pentu yrittii aloittaa leikin. Simba pelastettiin heti Pupun teräviltä naskalihampailta, koska sokea koira ei voinut millään vastata leikkiin tai paeta. Ympärillämme asuu paljon koiria, itseasiassa joka talossa, mutta näin ennen rokotuksia tutustumme vain muutamiin ”turvallisiin”. Lisäksi harjoiteltiin kerran hihnan kanssa kävelyä, namien kanssa se sujui hyvin.