Heinolan näyttely -kiirettä piti

Posted on

Heinolan näyttelystä on kotiuduttu. Aikataulujen mukaan tyttöjen piti olla lähes samalla hetkellä kehässä, vaan toisin kävi. Huiskaisin Ilon tukkaa hyvin pikaisesti harjalla, en edes joka kohdasta ja lähdin katsomaan missä vaiheessa kehä on. Harjakoiria ennen oli russian toyterrierit. Kehän luona havaitsin sen olevan tyhjä ja jäin odottelemaan, että mikä kutsutaan seuraavaksi, kun korvani kuulivat: ”kiinanharjakoiran pennut kehään!”. Siis mitä, kääk! Ilo maahan ja niiltä suorilta kehään. Tukka oli varmaan pystyssä ja kuvia ei saatu, koska kukaan ei tiennyt minun olevan vielä kehässä, kehään piti olla aikaa vielä puoli tuntia! SIlti Ilo oli ROP-pentu ja sai KP:n. Tuomarina oli Roberto Schill. Arvostelussa luki näin:

Correct head, wellset ears. Good top & underline. Wellset tail. Correct front & rear legs. Free movement. Good temperament. Very promising.

Hyvä pää, hyvin asettuneet(?) korvat. Hyvä ylä ja alalinja. Hyvin asettunut(?)häntä. Oikeanlainen etuosa ja takajalat. Vapaat liikkeet. Hyvä tempperamentti Erittäin lupaava.

Pupu trimmatessa alkoi tihuttaa ja saimme onneksi tunkea Nerian kennelin telttaa (kiitoksia paljon suojasta, unohdin vallan kiittää lähtiessä!). Pupun kasvattajan telttaan emme voineet mennä, sillä Pupulla oli tärppi päivät juoksussa ja teltassa oli kaksi urosta (Bruno ja ENska), joiden pää olisi seonnut tytöstä heti. Mutta kehässä, voi että… Pupu oli ihan kuutamolla. Pää pyöri kahtasataa ja koira pyöri kahta sataa, ollen välillä missä sattuu. Tuomari sanoikin arvostelun jälkeen tomerasti: ”movement, movement”. EIhän siinä auttanut kuin myönnellä, koira oli ihan hukassa… Juoksu vaikutti selkeästi sen päähän, olihan ympärillä laumoittain uroksiakin. Pupulla oli tuomarina: Annamaria Tarjan. Ja Pupu sai erinomaisen, ollen junioriluokan 3. ja neljänneksi kaunein isovillanarttu. Peppi sisko vei taas sertin ja oli VSP (vastakkaisen sukupuolen paras). Arvostelussa luki:

Good feminine head. Good topline & chest. Correct legs & tail. Colour is not ready yet. Good movement.

Hyvä feminiininen pää. Hyvä ylälinja & rinta. Oikeanlaiset jalat ja häntä. Väri ei ole vielä valmis. Hyvä liikkuminen.

Tässä vielä kuvia näyttelystä: PAINA TÄSTÄ LINKISTÄ

imgp6013.JPG

imgp6038.JPG

imgp5882.JPG

imgp5950.JPG


3 thoughts on “Heinolan näyttely -kiirettä piti

  1. Onnittelut minulta harjiksen menestyksestä. On toi sinun villiskin ihanan näköine. Unelmakoiria 🙂

  2. Kiitos itsellenne mukavasta seurasta Nerian teltassa ja Onnea molemmille koirille, sekä valtavasti rapsutuksia ihanuuksille. Fea oli viikonlopun jälkeen ihan rätti, lisää fiiliksistä ja ajatuksista blogistamme 🙂

Comments are closed.