Helsingin näyttelyviikonloppu

Posted on

Nyt on molemmat pojat kiertäneet kehän ryhmänäyttelyssä Helsingissä. Hupi oli eilen ja esiintyi samalla varmalla tyylillä kuin aikaisemmin, eli kauhea kiire, melkein ei ehdi ravata ja tuomari on kiva tyyppi. Tuloksena li Hupilla jälleen ROP-pentu. Loppukilpailuja tuolla ei pennuille ollutkaan.

Tuomari: Johanssin Karl-Erik, Ruotsi

Utmärkt typ. Valp med mycket stil- Vackert huvud, väl burna öron, mörka ögon, bra uttryck. Bra bett men sakna en P4 i underkähen. Utmärkt hals- och rygglinje. Tillräclig bröstkorg. Bra vinklar. Vägvinnande rörelser. Visar sig glatt.

Erinomainen tyyppi. Tyylikäs pentu. Kaunis pää, hyvin kannetut korvat, tummat silmät, hyvä ilme. Hyvä purenta mutta puuttuu P4 alaleuasta. Erinomainen kaula ja ylälinja. Riittävä rintakehä. Hyvä kulmat. Maatavoittavat liikkeet. Esiintyy iloisesti.

1 Kp, RP-pentu

***

Jekku pääsi pesuun illalla ja Jekun vuoro oli sitten tänään. Jekku esiintyi todella hyvin. Antoi tuomarin kopeloida ja juoksi omaan varmaan tyyliinsä. Jekku voitti avoimen luokan eli ikäluokkansa ja sijoittui paras uros kehässä neljänneksi. Sertin sai toiseksi tullut, joten se jäi saamatta, mutta tulos oli silti kiva viime aikaiseen tahkoamiseen nähden.

Tuomari Bill Browne-Cole, GBR

Beautiful head & eye. Excellent neck & shoulders. Excellent body shape. Excellent angulation. In beautiful condition. Moved & showed extremely well.

Kaunis pää & silmät. Erinomainen kaula & lavat. Erinomainen kehon muodon. Erinomaiset kulmaukset. Kauniissa kunnossa. Liikkuu & esitetty äärimmäisen hyvin.

ERI, AVK-1, SA, PU-4

Kamera oli mukana vain lauantaina, joten kuvia vain Hupista, Joku on saattanut kehän laidalla kuvata Jekkuakin, mutta ne tulee varmasti myöhemmin, jos on.

LISÄÄ KUVIA TÄÄLLÄ

Hubbitti ennen kehää

Tuomari on kaveri vaikka tutkisi hampaita

Hupi näyttää kieltään 😀