Hollolan näyttelyssä

Posted on

Lisää kuvia Hollolan näyttelystä löytyy täältä linkistä (Kuvissa on paljon tiettyjä koiria, kunkuvailtiin niitä tutuille. Kuvaajana on toiminut Jaana ja minä itse.)

Tänään vietettiin päivä Hollolan pentunäyttelyssä. Ensiksi oli harjakoirat ja Ilo esiintyi tyypillisesti erittäin kauniisti. Kävelykin onnistui todella hyvin. Ilo ei sijoittunut luokassaan, mutta Ilon siskopuoli (sama isä) oli toinen. Ilo sai arvosteluksi tämän:

Pieni, siro narttu, jolla kaunis pää ja ilme. Tyylikäs kaula. Hyvin kulm. etuosa, kaunis runko. Hyvä ylälinja. Hieman niukka polvikulma. Ilmava turkki. Takaliike voisi olla hieman ponnekkaampi.

Eli arvostelu oli Ilolle hirmu hyvä. Tuon liikkeen arvasinkin, huomasin, että tiettyä draivia puuttui. Vaihtoehtona kun oli draivi ja etujalkojen koominen nostelu innostuessa tai kaunis liikkuminen ilman tarvittavaa vauhtia. EIköhän se vauhtikin saada sinne, kun nyt on saatu tuo kävelyn muuten kuntoon.

pöydällä

seisoo

Pupu kilpaili siskojensa kanssa kehässä. Kavattaja trimmasi Pupun kauniiksi ennen kehää, nyt se taas näyttääkin ihan villakoiralta. Pupu esiintyi kohtuullisesti, vauhtia ja virtaa riitti taas vähän liikaa. Itse myös kämmäilin tiputtelemalla nakkeja maahan. Pupu pitäisi opettaa seisomaan tuettuna koska sählää nyt nakkien kanssa. Kaikesta huolimatta Pupu voitti siskonsa ollen 7-9kk luokan kaunein narttu. Paras narttu kisassa vastassa oli valkoinen nuorempi narttu ja se vei voiton. Tämä koira tuli lopulta toiseksi BIS kisassa, eli oli koko näyttelyn toiseksi kaunein koira. Pupusta tuomari sanoi näin:

Hyväluustoinen narttu, jolla hyvä kuono-osa, hieman avoimet silmät. Kaunis kaula, täyteläinen etuosa, samoin runko. Hyvä ylälinja seistessä. Riittävä kinneskulma. Liikkuu hyvin takaa, etuaskel voisi olla hieman pidempi.

Mua jaksaa huvittaa tuo, että silmät on hieman avoimet, olisin ehkä huolestunut jos ne olisi kiinni 😀 . Mutta Pupu sai hirmu hyvän arvostelun myöskin.

puupelo

jaanan käsissä


2 thoughts on “Hollolan näyttelyssä

Comments are closed.