Hömppä puudeli

Posted on

On se Pupu höppänä. Tänään pidin taas pihalla kevyttä hihnaa Pupun perässä. Alku ei mennyt hyvin, sillä hihna kiertyi Pupun häntään 😀 Kun sain sen kiepautettua siitä pois päästiin harjoittelemaan. Aina kun kutsuin, koira pinkaisi pakoon ja joka kerta ihmetteli mihin matka päättyi yhtäkkiä. Joka pysähdyksen jälkeen tulikin hölmistyneenä saamaan namia ja paijattavaksi. Eikä Pupu tuntunut oppivan, että perässä on hihna jolla pysäytän ja että minä todella saan sen pysäytettyä joka pyynnöllä. Piti vaan seistä hyvin hihnan päällä ennenkuin kutsui, ettei tarvinnut alkaa arpomaan osuuko hihnaa. Muutenkin pitää ajatella koiraa, eikä pysäyttää sitä täydestä vauhdista.

Äsken tajusin, että sisäpureskelu on vähentynyt. Pupu ei siis enää juokse perässä kita avoimena. Välillä tietenkin kun leikityttää mutta varmaan enää 10% entisestä. Pupu on alkanut muutenkin olemaan enemmän rauhallinen sisätiloissa, makoilee paljon ja sitten ulkona painelee kuin heikkopäinen. Yksi ärsyttävä piirre löytyy: Pupu varastelee alushousuja! Pupu hakee niitä pyykkikorista ja pureskelee ne rikki…

Hampaita on lähtenyt ja sen takia varmaan ruokahalukin ollut heikompaa. Uusia hampaita on jo näkyvissä. Lääkityksestä huolimatta silmän möykky on edelleen paikoillaan. Maanantaina menemme näyttämään sitä uudestaan, että mikä se voisi olla.