Hulinaa ja huisketta

Posted on

Yö meni Ilolla hyvin, vain kerran alkoi kopissaan vinkua, kun menin vessaan. Muuten nukkui kauniisti koko yön laatikossa. Olin ottanut laatikon viereeni varmuuden vuoksi, mutta tulevaisuudessa unipaikka on Pupun vieressä eteisessä. Aamu alkoi normaalisti Leevin kouluun viennillä ja autoilu omassa laatikossa onnistui hyvin. Pupu ja Ilo ei voi matkustaa vielä ainakaan samassa takana, ettei Pupu vaan mutkissa kupsahda Ilon päälle.

Pupun riemu ratkesi tänään aivan mahdottomasti kaksi kertaa, kun vanhempani tulivat ja kun Satu tuli Jannen kanssa katsomaan. Koira oli aivan holtittomalla tuulella ja rauhoitusyritykset eivät auttaneet mitään. Ilo oli sylissä poissa tieltä, kun isosiskolla meni kovaa. Toivottavasti tämä on nyt ohi menevää…

Päivä meni Pupulla Ilon perässä kulkiessa. Pupu tökki kuonolla, pussaili ja pikkasen kokeili hampaillakin Iloa. Nukkumaan mennessa ja sylissä ollessa Ilo pisti Pupun järjestykseen. Lopulta jopa niin, että meni Pupun häkkiin ja murisi Pupulle sieltä. Pikku Rinsessa halusi koko valtakunnan 😀 Pupun mielestä Ilo on ihana, vaikka se murisisi, Pupu vain kiemurtelee sen edessä. Vaikka Ilo murisikin kun halusi rauhassa nukkua, se otti Pupun myös kaverikseen makuupaikalle ja tytöt nukkui päikkärit vierekkäin. (tuossa alakuvassa missä kulkevat peräkkäin, Pupun häntä näyttää jotenkin ylipitkältä :D)

kaksin

nukkuvat

Tein Ilolle pikatakin koska täällä oli tänään todella kylmä tuuli ja vihmoi räntää. Takissa on liukas silkkivuori, eikä ollenkaan vatsakappaletta.

takki


One thought on “Hulinaa ja huisketta

Comments are closed.