Huvittavia tukkamalleja…

Posted on

Luin blogia Pupun nuoruusajoista ja selailin vanhoja kuvia. Nauratti, että miten silloin hyvältä tuntuneet trimmausideat näytti nyt aivan kaameilta. Olisi kyllä saanut jäädä tekemättä 😀 . Nyt silmään karvaisempi vaihtoehto näytti paljon paljon paremmalta, mutta silloin ehkä eniten käytännöllisyys ajoi ulkonäön ohi. Tosin, en mä muistanut, että ne noin kauheelta näytti klanittuna…


Pupu näyttää paljon paremmalta karvaisena, tästä olisi saanut jo muotoiltua vaikka mitä. Tosin Pupun kohdalla ymmärrän myös himon vetää tukan alas, se kun takkusi ja takkusi.
Mut tukka näyttää jotenkin valmiimmalta karvaisena, kun kaljuna näyttää, että turkkia puuttuu kauheasti.


Ja sit Uni 5kk. Tässäkin tulee se efekti, että karvaisena näytti turkin mitta jo hyvältä, mutta continentalissa näyttää, että kaikki karvat puuttuvat. Onneksi, kumpikaan koirista ei mennyt kehiin heti noiden trimmien jälkeen vaan siinä oli pari kuukautta vielä aikaa kasvattaa.

Trimmeja selaillessa, löysin myös tosi kauniin Ankaru’s kennelin koiran, jonka trimmistä pidin erityisesti. Monesti skandinaaviset leijonatkin on tosi karvaisia, mutta tällä oli hieno sporttinen ja vähäinen turkinmäärä.


(Ankaru’s Yes It Is, http://www.freewebs.com/ankaru/liselle.htm