Jekku lappeenrannan näyttelyssä

Posted on

Ei sitten tullut Jekulle viimeistä sertiä, mutta eipä tullu juuri muillekkaan menestystä. Oli todella tiukka tuomari täti ja vain voittanut uros sai SA:n, jolla pääsee jatkoon. Mutta silti olin hirmu tyytyväinen. Meillä alkaa Jekun kanssa löytyä selkeästi joku yhteisen tekemisen nappi ja yhteistyö tuntuu paranevan joka kerta. Jekku myös juoksi suht koht höyryämättä, melko hillitysti, toki sen metrin edellä. Eikä saanut mitään kohtausta pöydälläkään. Mutta metsästys jatkuu 😀

Tuomari: Lisbeth Cambell, Norja

Masculine male, on the big size. Nice head, Eyes a little protfuding. I’d like more underjaw. Short neck. Good body. Could have better chest & front. Nice hind movement. Good coat. Nice temperament.

Maskuliininen uros, iso kokoinen. Hyvä pää, silmät hieman ulkonevat. Haluaisin enemmän alaleukaa. Lyhyt kaula. Hyvä runko. Voisi olla parempi rinta ja etuosa. Hyvät takaliikkeet. Hyvä turkki. Mukava temperamentti.

EH AVK-3

Hupi maalaispoika oli ekaa kertaa elämässä näyttelyssä, eikä sitä pelottanut ollenkaan, se oli oikeastaan enempi kuin kala vedessä. Kävimme kokeilemassa liikkumistakin kehässä, eikä siinäkään ollut ongelmaa.

LISÄÄ KUVIA TÄÄLTÄ

Jekku juoksi kuten ennenkin, kauniisti.

Korvatkaan ei enää näytä kamalilta läpyttimiltä.

Ja kivaa oli!

Hupi treenasi tyhjässä kehässä seuraavaa päivää varten.