Kakkaaaaaaa ja yleneminen

Posted on

Pupu kakkaa aivan valtavasti. Määrät ovat jo ison koiran verran mutta sitä tulee yli 5 kertaa päivässä! Mietinkin taas tuleeko tuo Nutro nyt vaan ihan läpi. Noilla kakkamäärillä tekisi mieli siirtyä BARF ruokaan, kuten Pilvi oli. Sillä kakat saa minipieniksi ja kuiviksi. Mutta en taida vielä uskaltaa siirtyä pois teollisista muonista, vasta sitten kun koira syö aikuisten ruokia, en kumminkaan osaisi laskea tarkkaan kuinka paljon mitäkin… Mietin jos kokeilisi vielä Eaglea, olisi muutenkin taas säkin oston aika…

Tokokoulutuksessa käytiin taas ja saimme mahdollisuuden siirtyä toiseen ryhmään. Penturyhmässä opetetaan enempi omistajia kouluttamaan ja minä olen kumminkin kouluttanut jostain vuodesta -86, koira vain on aloittelija. Niimpä pääsimme siirtymään kilpailijoiden ryhmään. Ensi sunnuntaina mennään siihen ryhmään ekakerran, saa nähdä mitä tulee. Koira on kuuntelevainen ja hyvin hanskassa silloin kun ottaa kontaktia, väliajat on tuntuvat menevän kengurointiin, heilumiseen ja muille haukkumiseen. Luulen että paremmin kun ympärillä ei pyöri muita vouhottajia, vaan jo hanskassa olevia aikuisia koiria.
Pojatkin osaavat jo kouluttaa Pupua ja saada se tuomaan lelu heille. Vapaana ollessa Pupulla on perässä ”jarrunaru”, eli hyvin ohut ja kevyt hihna raahaa perässä. Se on auttanut todella paljon Pupun hallinnassa, enää Pupu ei voi alkaa pelleilemään, vaan sen saa kiinni. Nyt pojatkin pystyy Pupua kouluttamaan, kun osaavat talloa jarrunarulle tarpeen vaatiessa, esim. jos Pupu ei meinaisi antaa pojille lelua vaan pinkoisi karkuun. Välillä Pupu on ollut irti ilman hihnaa, eikä se yhtään tajua, että nyt voisi pinkoa oikeasti karkuun :D.

otsi ja pupu

leevi ja pupu leikkii