Koulutusta

Posted on

Tänään oli taas koulutuspäivä. Pupulla oli siellä hukassa päivä. Pikkasen tuntui koira olevan ihan hömelönä, että mitäs täällä tehtiinkään. Pahin tuli kun seuraamisesta otettiin parina ja siirryttiin sakemanni parimme kanssa kentän reunaan. Pupusta kentän reuna ei ole tokokenttää ja siellä ei tartte totella, Pupun mielestä oltiin vaan iltakävelyllä. Kun vihdoin sain kontaktin koiraan (tai lähinnä koira sai kontaktin makkaraan), niin sitten toimi ees jotenkin. Positiivisena voisi sanoa, että muiden perään ryntäily ja haukkuminen oli vähentynyt hurjasti ja koira jaksoi seisoskella tyhjät ajat vieressä (no pitihän sitä muutaman kerran silti 😀 ). Seistä siksi, ettei viitsi istuttaa narttukoiraa pitkiä aikoja maassa, ettei tuu tulehdus.

Kun Pupun koulutus oli ohi, otin Ilon käppäilemään kentälle ja pikkasen harjoittelemaan. Paksu loska kerros ei vaan oikein Iloa innostuttanut, Fifiä kun muutenkin ällöttää märkä maa. Nätisti osasi Ilokin pyydettäessä tulla ja katsella muita koiria.

Ruoka maistuu edelleen mutta epäilemäni homma toteutui. Eli kun Pupulla on isojen ruokaa ja Ilolla penturuokaa, niin molemmat himoaa toistensa kuppeja. Pitää varmaan laittaa Ilon ruuat isoon kuppiin ja Pupulle pikkukuppiin 😀 Kun joutuu estelemään ja komentelemaan, niin kumpikaan ei uskalla mennä kupeilleen. Pitää yrittää keksiä joku patentti tuohon.