Lomailua

Posted on

Koirat kävivät lepolomalla veljeni ja hänen vaimonsa luona, kun muu perhe polski kylpylässä viikon. Onhan se kiva tarjota veljelle kuntoiluviikko ja koirille lellittelyä ja luksusta 😀 . Tänä vuonna pääsivät vähän helpommalla, kun oli vain kaksi vanhaa narttua ja yksi reipas uros. No oli Naomi sentään jatkanut porsasteluaan muunmuassa tuuppimalla Jekkua alas sylistä ja sinkoillen hakemaan rapsutuksia kyynärpäätaktiikalla MINÄ!MINÄ! -huutaen… Hieman huomaa, että lääkitys on paremmin kohdillaan, tuollaista Naomia en ole ikinä nähnyt 😀

No kotosalla porukka yritti pitää saavutettuja etuja. Illalla Naomi tuli viereeni ja sanoi Piiiiiiiip (=ota syliin), kun en huomioinut, koira kipitti isännän viereen ja PIIIIIIP! Pikkasen alettiin nauramaan, sillä Naomi ei ole tainnut ikinä olla isännän sylissä, saati että olisi sitä edes koskaan pyytänyt.

Yhden eron huomasin tänään, Jekku oli paljon hiljaisempi tultuaan eikä reagoinut niin voimakkaasti ovesta tulijoihin haukkumalla. No pari päivää pihalla vauhdikkaita lelun hakemis- ja repimisleikkejä ja sama vanha Jekku taas 😀 Tosin, voihan se olla, että se oli vain vähän väsyneempi tullessaan, kun oli pitänyt vieraskorea olla (rellottaen selällään sylissä…).

Etukätene pelkäsin miltä Jekku näyttäisi tullessaan, sehän oli viikon pesemättä, kun normisti pesen 3pv välein nyt takkuiässä. Koira oli varuiksi dipattu kookokseen, koska se vähentää takkuuntumista. Tietenkin tuolla hoitoviikolla vielä satoikin paljon, mutta vähemmän takussa tuo oli kuin odotin. Makuukohdissa, eli vasemmassa reidessä ja olkapäässä oli muhkean isot takkualueet, mutta se ei ollut mikään ihme. Pientä takkua oli kauttaaltaan, mutta kaikki nuo, isot ja pienet aukesi helposti, kun laittoi silkkitippaa.

2012-07-002.jpg
Ennen ja jälkeen. Huima muutos, se tosin tapahtuu tarpeen vaatiessa molempiin suuntiin, yhtä nopeasti 😀

dsc_5989.JPG
Kotipihalla taas, puhtoisena ja illan myötä vihreämpänä… Isäntä leikkasi tietenkin nurmikon ja vastapesty koira muuttui pikkuhiljaa tassuistaan vihreäksi 😀