Lumipalloa ja roska silmässä

Posted on

Aamupäivällä oltiin pihalla ja onneksi Pupulla oli puku. Koira nimittäin keräsi isot pallot tassuihinsa, voin vaan kuvitella miltä koko koira olisi näyttänyt jos olisi päässyt pyörimään ilman pukua lumihankeen. Nytkin jouduin sulattamaan lämpimän suihkun alla pallot pois

palloro

Käytiin näyttämässä Pupun silmää lääkärissä. Eläinlääkäri päätti kevyesti rauhoittaa Pupun, koska mitään muutosta ei oltu tipoilla saatu. Silmästä löytyi haavan lisäksi pieni roska, jota silmä ei ollut hylkinyt, kuten olisi kuulunut. Silmässä ollutta haava jouduttiin jotenkin vielä tasoittamaan reunoilta, mutta nyt sen pitäisi parantua normaalisti. Koira oli oko illan pöllyssä rauhotuksen jäljiltä, eikä kävely meinannut sujua. Naapuriakin nauratti kun tultiin, kun kerrankin Pupu oli rauhallinen. Kuvassa näkyy silmän möykky enne toimenpidettä. Katseltiin lääkärin kanssa myös yläkulmureita, pitää toivoa että ne irtoaa parissa kolmessa viikossa tai sitten niitä joutuu poistelemaan, uudet ylähampaat kun näkyy jo.

Silmässä roska


One thought on “Lumipalloa ja roska silmässä

  1. Ohhoh mitkä pallerot kintuissa! Minä haaveilen haalareitten tekemisestä meidän piskeille, kun mahanalus ja jalat on suvikelillä yhtä lumipalloa. Nuoremmalla varsinkin lunta tarttuu niin, ettei raukka pääse kävelemään kunnolla.

Comments are closed.