Menestystä näyttelyssä!

Posted on

Tänään kävimme Rantasalmen ryhmänäyttelyssä ja menestys oli hieno! Pupu oli nartuista toiseksi kaunein ja sai vara-sertin. Ilo taas oli näyttelyn kaunein kiinanharjakoirapentu. Onneksi eilinen työ ei ollut turhaa. On hieman extremeä pestä kaksi koiraa näyttelykuntoon olosuhteissa, jossa järvessä löytyy vettä mutta lämmin vesi on kannettava itse ja lämmitettävä puilla. Järvivesi teki myös Pupun turkista pehmeän ja pitkään kuivuvan, kuten arvostelussa voi lukea. En saanut sittenPupun turkkiakaan ihmeesti leikattua, kun se oli sen verran roikkuvana, no jotain kumminkin yritin sieltä täältä 😀 .

Tässä vielä arvostelut.

Pupu:

Rantasalmi 13.7.2008, Tuomari Juha Putkonen

10kk Tasapainoisesti kehittynyt, hyvän kokoinen, mittasuhteiltaan oikea. Hyvä luusto. Kaunis pitkälinjainen pää. Hyvät silmät ja purenta. Ikäisekseen hyvin kehittynyt eturinta, rintakehän tulee vielä kehittyä. Hyvät kulmaukset, hyvät käpälät, pehmeä karvanlaatu, joka voisi olla tiiviimpi ja kimmoisampi. Hyvä ruskea väri. Hyvä asentoinen häntä. Vielä kovin epävakaat etuliikkeet. Hyvä askelpituus sivulta. Lupaava kokonaisuus.

PN-2, vara-sert

Ilo:

Rantasalmi 13.7.2008, Tuomari Marja Kurittu

Sopusuhtainen, reippaasti esiintyvä pentu, kaunis pää ja ilme. Erinomaiset korvat, hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Oikea laatuinen turkki, erinomainen luonne.

KP, ROP-pentu.

imgp4455.JPG

 imgp4571.JPG

imgp4545.JPG

imgp4601.JPG

imgp4642.JPG

imgp4661.JPG

imgp4664.JPG


3 thoughts on “Menestystä näyttelyssä!

  1. Varsin kiva debyytti pikkuruiselta Ilolta! Ylpeä kasvattaja onnittelee!

    Frank-velu kokeilee onneaan ensi viikonloppuna Ylivieskassa:) Siitä ei kyllä pitänyt tulla näyttelykoira, mutta luontainen esiintyjä kun on, niin käydään nyt antamassa pojalle mahdollisuus ”vouhottaa” ihan kaiken kansan edessä:)

    Mutta hyvä te! Tuosta on mukava jatkaa.

Comments are closed.