Mittoja

Posted on

Pupu on noin: 53,5cm korkea ja 17kg painoinen. Tein tuon mitan oikean mitan tyyliin poikkipuulla, niin sai hitusen tarkemmin.  Ruoka uppoaa yleensä aika mukisematta, niin omat kuin Ilonkin. Jos ruokaa jää, ei tarvitse huolestua, seuraavalla ruualla sitten maistuu. Pikkarainen neiti,joka ei varmaan tuosta enää ihmeitä kasva. Tai siis pikkarainen vain Pilveen verrattuna (60cm/21-25kg).

Ilo on noin 22cm korkea ja 2650g painoinen. Ruoka uppoaa vaihteeksi taas hyvin heikosti, paitsi jos kyseessä on joku muu kuin koirankuivanappula. Söisi nyt, niin saataisiin venytettyä tuo viimeinen sentti. Eläinkaupasta toin Natural menu näytepussin ja se upposi kokonaan, ruoka on semmoista puolikosteaa ja pehmeää (tosin Ilon tuntien, kahden päivän päästä se ei enää maistu 😀 ). Kunhan saavuttaa mittansa, niin saa nirsoilla aivan rauhassa sitten (kuten Pupukin saa nirsoilla).

En jaksa kauheasti stressata ruokien kanssa, Pupu syö melko varmasti aina jotain, jos ei niin on ilman. Ilolla katson, että söisi edes jonkun verran ja tarjoilen vaihtelevasti noita koiranmuonia.

Tällä hetkellä Pupu on itsekseen pihamaalla (takaovi auki) ja on kuulemma kaivanut taas ison kuopan. Ilo köllöttelee vieressäni sängyssä, kuten tavallista (siis päivisin, öisin nukkuu häkissään). Eli tyypillisissä puuhissaan molemmat 😀