Mökkeilyä ja onnitteluja

Posted on

Ihan ensiksi isot onnittelut kultapojulle LALILLE, pojasta tuli Juniori maailmanvoittaja Ruotsin Maailmanvoittajanäyttelyssä!!!

Me vietimme viikonloppua veljeni mökillä. Pupu taas rakasti painaltaa pitkin metsiä ja kallioita ja mikä onni oli kun leikittäjänä oli 4 poikaa ja 1 tyttö. Aina löytyi innokas lelun heittäjä. Ainut vaan, että leikit meni välillä liian rajuiksi, Pupulla on paimenkoira tyyliin tapa napata juoksevista lapsista kiinni. Ei purren vaan kevyesti kumminkin hampailla kiinni, usein käsistä. Paimenkoiralta se muutenkin vaikuttaa, kun juoksee eestaas hajallaan olevien ihmisten väliä.

Ilo otti pääosin aurinkoa ja otti vastaan ihmisten palvontaa silityksin. Nyt kun se syö, olen joutunut alkamaan tarkkailemaan sen vyötäröä, se nimittäin alkaa tukevoitua! Ja kun Ilo käyttää ison osan ajasta lepäilyyn ja auringonpalvontaan, niin eihän ruoka kulu. Välillä se pinkoo Pupun perässä äristen mutta eihän se ole mitään verrattuna Pupun tauottomaan liikkumiseen…

Pupulle sain hommattua myös uuden Janutex merkkisen mustan kurahaalarin, jossa on kätevästi tarranauhat jaloissa. Myös jalkatupsuihin tulevat töppöset tulivat, mutta ne ei ihan miellytä. Tilasin harmaat, mutta mielestäni tuo väri on hopea, siis oikea avaruuskoira. No antennithan on päässä jo valmiiksi… Täytynee ostaa itse kurakangasta ja ommella haalariin sopiva huppu ja uudet töpsökät, mutta tuosta meidän pikku Eurokankaasta ei saanut ollenkaan kurakangasta eikä mitään goretexiäkään. Tuo Janutexin haalari on just semmosta hyvää kunnon Rukka sadetakki kangasta, eikä mitään ohutta hempukkaa.

imgp3880.JPG
Kuka mä oon, missä mä oon…

imgp3934.JPG

imgp4039.JPG
Näitä silmiä ei voi vastustaa…

imgp4040.JPG

imgp3981.JPG
Antennipää (eli avaruuskissa look, Tohtori sykeröstä), voi melkein nähdä virran mikä kulkee tupsujen välissä.

imgp3974-1.JPG
Pupu uudessa haalarissaan, joka istuu hyvin.