Nakukekkulit

Posted on

Meillä asuu kaksi nakukekkulia. Pupu sai jo aiemmin nakulookin, kun helteillä alkoi olla tuskaisen kuuma paksussa villapaidassa. Ei sitten vieläkään kasvatettu näyttelytukkaa, en tiedä saanko sitä koskaan kasvatettua 😀 Reilun vuoden kuluttua olisi siirtyminen veteraaniluokkaan… No mut nyt mennään kesä kaljuna ja onnellisena.

Jekun kaljuuntumisen olinkin jo päättänyt etukäteen, mutta se tuli pari päivää aikaisemmin, kun Jekku loukkasi etujalkansa johonkin ja näyttelyt olikin sit siinä, kun karvoja joutui ajelemaan. Ajelin sitten koko koiran. Ensin harjakoiran nakulookkiin ja sitten täysin karvattomaksi. Nyt se on ihana, kuin Tanskalais-ruotsalainen pihakoira ja hetkittäin kuin whippet. Jekku nauttii nyt karvattomuudesta ja minä myös tämän aamun vesisateessa. Ainut mutta Jekulle on ollut, että joutuu pukemaan, siihen se ei ole tottunut. Mutta komea poika sielä karvojen alta löytyi, kroppa on mun silmään parempi kuin oletin.

140606-DSC_4718-001

Pupu kaljuna takki päällä…

DSC_7843-001

Jekku naku harjakoirana

DSC_7901-001

<3

140611-DSC_4787-001

Jekku kokeili Naomin valjaita…

140612-DSC_4802-001

Jekun uusi ”Ultra Bra -henkinen” keltainen Rukan sadetakki ja koira näyttää ihan whippetiltä 😀


2 thoughts on “Nakukekkulit

  1. Oot Pupun varmaan ajellut nakuksi ihan koneella? Minkä mittaista terää mahdoit käyttää? (: Olen itse miettinyt tuon mustan isovillapentuni kanssa että joskohan pitäisi keventää tuota karvoitusta näin kesällä…

    • Pupu on ajettu tällä kertaa terällä #10 myötäkarvaan. Tulee melkoisen naku alkuun, mutta viikossa jo kivassa karvassa. Jos pidempää haluaa, kannattaa valita terä 4 (9mm)

Comments are closed.