Naomin terveys

Posted on

Nää päivityksiä näyttää tulevan ryöppyinä parin päivän välein 😀

Naomi kävi eilen eläinlääkärissä, jossa otettiin uusinta verikokeet, joista nähdään onko lääkitys riittävä. Epäilimme lääkärin kanssa, että lääkitys on vielä liian alhainen, mutta odotellaan tulokset ennen lääkityksen nostamista.
Naomia on vaivannut myös etujalkojen ontuminen sängyltä noustessa, erityisesti oikea jalka vaivaa ja nyt lääkityksen alettua paljon enemmän. Aikasemmin se oli paljon huomaamattomampaa. Lääkäri käänteli ja väänteli jalkoja ja lopulta kipupaikka löytyi oikean jalan kyynärpäästä. Jalat kuvattiin varmuuden vuoksi ja kuvat lähtivät ortopedin tutukittaviksi. Sivukuvat onnistui, mutta edestäpäin ei, kun Naomi kuvattiin rauhoittamatta (se kun on niin rauhallinen, että onnistuu näin hyvin). Jos ortopedi kuvista löytää jotain, niin sitten varmaan kuvataan kunnolla rauhoituksessa.Eläinlääkärin mukaan mitään todella hälyttävää hän ei kuvista nähnyt, mutta koska ei ole ammattilainen, niin odotellaan ortopedin lausuntoa. Molemmista, verikokeesta ja jaloista saamme toivottavasti soiton jo tällä viikolla.

Naomilla on nyt viikon särkylääkitys jalkoihin ja liikunta kielto. Vahingossa otimme sen lenkille mukaan ja kun tajusin asian, sai koira matkustaa pikku neidin rattaiden kyydissä.

060920111291.jpg
Naomia ei yllättäen haitannut yhtään, että joutui kyytiin lenkin ajaksi. Oppii vielä pahoille tavoille ja vaatii prinsessakyytiä sit joka kerta 😀