Nuun luona ja uusi takki

Posted on

Käytiin tänään Nuun luona ostamassa parempia turkinhoitoaineita. Fifit puodissa kun myytiin himoitsemaani Kelcoa. Minä onneton vaan olin ottanut väärin rahaa mukaan, vaikka mukamas olin katsonut ottaneeni oikean summan 🙁 No maksellaan sitten loput viikon kuluttua harjakoiratapaamisessa. Nuu ja sen yorkki kaverit (yorkshirenterrieri) oli saada p-halvauksen kun otin Pupunkin autosta. Pupu pelkäsi aluksi kauheasti pieniä vilistäviä ja haukkuvia koiria 😀 . Sisällä pienen lämmittelyn jälkeen Nuu ja Ilo alkoi leikkimään ja siihen ei sitten Nuppu-yorkki päässyt mukaan. Pupu käyttäytyi yllättävän rauhallisesti vaikka pikkuiset vilisti kovaa kyytiä.

Unohdin tänään turvottaa nappulat ennen lähtöä ja niimpä koirat sai Pupun pentujäämistön purkkiruokaa, eli Hill’sin pentupurkkiruokaa. Pupu inhosi tuota pentuna (ja siksi niitä jäi kaappiin), mutta nyt molemmat neidit tyhjensi täydet kuppinsa sekunnissa! Tyhjensin siis tytöille kaksi purkillista, Ilollakin oli puoli purkkia ja sinne upposi ennenkuin sain kissaa sanottua. No huomenna palaavat normaali ruualle…

Sain viimein ommeltua Ilolle myös uuden takin, vanhat kun alkoivat olla jo pieniä. Sadetakki on vielä ompelupöydällä mutta lämpötakki valmistui. Siinä on tietysti kaunis karvareunuksinen huppu ja kruunukuvio, kuten prinsessalla kuuluu olla. Suunnitelmissa on Pupullekkin takki samaa sarjaa eri värisävyllä (violetti?), niin saavat prinsessoida yhdessä 😀 .

prinsessa

prinsessa seisoo


2 thoughts on “Nuun luona ja uusi takki

  1. Hei! No kuinkas Kelcot sopivat Ilon turkille? Tuo ylin kuva Ilo punaisessa takissaan on aivan ihana!!! Saanko laittaa sen Nuun sivuille ”harjiskavereita” kuvakansioon?

Comments are closed.