Pesua ja trimmausta niin omien kuin naapurinkin…

Posted on

Pesin tänään Pupun ja uudella föönillä sekä Gottlieb shampoolla meni 45min. Kotitasoisesti kuivasin, eli jossain saattoi olla kiharaa mutta uskomattoman nopeaa. J aneidistä tuli niin komea. Eilen föönasin ilon vartissa LOW toiminnolla, eli puhallus oli pienempi.

Kun Pupu oli valmis tuli käsittelyyn naapurin cavalier. Ohensin Sandy-neidin (Pilliwink’s Sunrise Sharon ) turkin ja teimme neidistä hoikemman oloisen. Sandy ei ole koskaan oikein minua sietänyt,minä kun olen aina irrottanut punkit mutta suostui onneksi tähän käsittelyyn. Kerran hyppäsi pöydältä ja yritti antaa hammasta mutta minä vain nappasin neidin takaisin pöydälle ja eihän siinä mikään auttanut. Pitkät kynnetkiin leikeltiin lyhyemmiksi yhteisymmärryksessä. Ilon kokoinen kasa karvaa jäi, mutta silti Sandy näytti edelleen cavalieriltä. Tuli ihan vanhat ajat mieleen kun Kamu cavalieria (Harmonic Back Number)  trimmasin, puhumattakaan kun aikanaan ennen lapsia, kun otin asiakkaina villakoiria kotitrimmaukseen.

imgp5213.JPG

imgp5229.JPG

imgp5249.JPG
Sandy ennen…

imgp5284.JPG
Sandy jälkeen (tämän kuva nähdessäni tuli vastustamaton halu vielä leikata maha ja etuosan karovja tasapainoisemmiksi, mutta Sandy ei ois jaksanut varmaan enää kuumuudessa olla käsittelyssä).

imgp5307.JPG

imgp5310.JPG